DuoLife Vita C 750 ml

DuoLife Vita C 750 ml

DETOX146

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Ultimele produse in stoc
175,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 
DuoLife Vita C este soluția pentru persoanele care caută o modalitate de suplimentare a cantității de energie și a aportului de vitamine și minerale, pe scurt pentru cei care doresc să se bucure de viață cu energie maximă! 
DuoLife Vita C reprezintă un produs unic, în totalitate natural, care conține o formulă specială de vitamina C, concepută să satisfacă 100% doza zilnică recomandată. Păstrează condiția fizică a corpului și fortifică în mod semnificativ sistemul imunitar. 
Vitamina C este o sursă de sănătate, energie și bună dispoziție, cu condiția să nu fie modificată în mod artificial și să își păstreze formula naturală intactă, așa cum este în cazul DuoLife Vita C. Sucul de acerola este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C.Un singur fruct conține vitaminaC cât un kilogram de lămâi! Este considerat și un puternic antioxidant care nu numai că netezește pielea și o face mai suplă, dar previne și imbatrânirea acesteia. 

 Contine:

Măceșe - conțin de 30-40 de ori mai multă vitamina C decât citricele și sunt o sursă de vitamine de neînlocuit, ușor de absorbit pentru corpul uman, acizi organici, săruri minerale și antioxidanți, datorită cărora este fortificat întregul organism.

Fructele Camu Camu - sunt o sursă bogată de vitamine.Conținutul de vitamina C per 100 g este de min.2500 mg, ceea ce reprezintă cca 2% dinpropria greutate! În plus,fructele Camu Camu sunt bogate în antioxidanti care intăresc sistemul imunitar.

Volum 750ml

Doza recomandată: 25-50 ml pe zi

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.