Acid Folic 60 tablete OZONOMED

Acid Folic 60 tablete OZONOMED

DETOX61

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
15,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Acidul folic este o vitamină hidrosolubilă din grupul B. Este esentială pentru:

      a) femeile insarcinate pentru a evita formarea defectelor de tub neural (spina bifida, anencefalie, deformari faciale afecțiuni cardiace.

      b) este de importanță majoră pentru formarea celulelor sangelui în special în hematopoieza, deficiența de acid folic este o condiție de bază a aparitiei anemiei.

      c) combate creșterea homocisteinemiei factor esențial în bolile cardiovasculare;

      d) este asociat spermatogenezei, creșterii fertilitații la bărbați și la femei.

     e) previne deteriorarile ADN și deci cancerul, este asociat în special cu reducerea incidenței cancerului colorectal. Reduce riscul de cancer de sân cu aproape 50% si cu 80%riscul de infectare cu papiloma virusul uman(HPV0 care este una din cauzele cancerului de col uterin. Doza per comprimat 500 micrograme 100% doza zilnică recomandată, recomandat femei insarcinate, antecedente familiale de cancer și mai ales cancer colorectal, anemii, colesterol crescut, homcisteina nivel crescut, antecedente familiale sau personale accident vascular cerebral, infarct miocardic.

Afectiuni
Accident vascular
Cancer de san
Infarct miocardic
Caracteristici
Premium
Tip produs
Tablete
Producator
Medicer

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.