ANGHINARE 90 TABL HERBS VITAMINS

ANGHINARE 90 TABL HERBS VITAMINS

DETOX400

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
22,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).


 

Frunzele de anghinare conţin polifenoli (cinarina şi alţi produşi clorogenici), flavonoizi (cinarozida, scolimozida), un principiu amar (cinaropicrina), cinaratriol, compuşi sterolici (taraxasterol, pseudotaraxasterol, stigmasterol şi betastigmasterol), săruri de potasiu, provitamina A şi numeroase enzime.

Preparatele din anghinare (tableta/capsula) conţin, în formă concentrată, substanţele active naturale ale anghinarei, au acţiune colereticã, colagogã, anti-toxicã hepaticã, hipolipemiantã, diureticã, stimuleazã excreţia colesterolului prin bilã, scad nivelul de colesterol din sânge

Anghinarea, ca remediu fitoterapeutic, este indicata in insuficienta hepatica şi renala, hepatita cronica şi cirozã hepaticã, calculozã biliarã, aterosclerozã, hipercolesterolemii, anorexie, balonare, adjuvant în tratamentul hipertensiunii arteriale, intoxicaţii, balonare, inapetenţă, greaţă şi durerile abdominale.

Proprietățile cianice ale anghinarei ajută organismul să reduca colesterolul LDL (colesterolul rău) și să asiste reglarea nivelului de colesterol HDL (colesterol bun). Această acțiune are consecințe pozitive și asupra funcționalității sistemului cardiac, influențată direct de nivelul de colesterol din organism. Mai multe  studii americane au descoperit că anghinarea conține mai mulți antioxidanți  decât orice altă legumă, clasându-se pe locul șapte într-o listă de 1000 de alimente diferite care protejează celulele organismului. Printre antioxidanții care se regăsesc în anghinare, se numără quercitina, antocianina, cinarina, luteolina sau silimarina.

Anghinarea conține o cantitate importantă de potasiu, un mineral de care organismul are nevoie pentru a funcționa la parametri optimi. Potasiul din anghinare reduce cantitatea excedentară de sodiu din corp, protejând sistemul cardiovascular.

Sub acţiunea principiilor active din anghinare, sărurile acidului uric sunt mobilizate din ţesuturi şi sunt eliminate prin urină şi scaun.Anghinarea este utila astfel in guta.

Anghinarea este și o sursă excelentă de vitamina K cu rol crucial în sănătatea oaselor, stimulând activitatea de formare și dezvoltare a sistemului osos. În plus, o cantitate optimă de vitamina K ajută la stoparea degenerării neuronale, fiind benefică în special pacienților care suferă de Sindromul Alzheimer.

Anghinarea este o plantă ce furnizează două alte minerale importante, fierul și cuprul, necesare producției de celule roșii si la formarea hematiilor (utila in anemie).

Conform statisticilor, mai mult de un sfert din populaţia cu vârsta peste 30 de ani suferă de probleme biliare, mai mult sau mai puţin grave. Stilul de viaţă contemporan  predispune la blocaje în funcţionarea colecistului. Sedentarismul, hrana prea rafinată, poziţia corpului (mai ales statul îndelungat pe scaun) şi stresul psihic sunt cei mai importanţi factori care conduc la apariţia afecţiunilor biliare. Iar dintre bolile colecistului, cea mai frecventă este dischinezia biliară (fierea leneşă), care are adesea drept complicaţii calculii biliari, dar şi indigestiile, constipaţia, migrenele şi un întreg lanţ de afecţiuni şi tulburări care au drept cauza vezica biliara. Anumite principii active (cinarina, acidul clorogenic) stimulează evacuarea vezicii biliare, prevenind apariţia crizelor biliare, dar şi formarea calculilor biliari. Apoi, această plantă stimulează secreţia de lichid biliar în cantităţi suficiente şi cu o compoziţie adecvată, prevenind indigestiile şi alte asemenea probleme.

Anghinarea are si o acţiune detoxifianta foarte puternica. In curele de eliminare a toxinelor din organism, se administreaza o doza de soc, de 4 tablete de anghinare dimineaţa, pe stomacul gol, şi aceeaşi cantitate seara, înainte de culcare. O cură durează minimum 14 zile şi va determina o evacuare masivă de bila din colecist, acizii din bilă ajunşi în duoden şi apoi mai departe, pe tubul digestiv, stimulând peristaltismul intestinal, accelerând tranzitul şi ajutând la o eliminare masivă a toxinelor din colon. De asemenea, depunerile de mâl (microlitiază) din vezica biliară sunt eliminate sub acţiunea anghinarei, în timp ce activitatea ficatului este accelerată.
Această plantă stimulează şi activitatea rinichilor, favorizând eliminarea surplusului de apă din corp, dar şi a ureei şi a altor deşeuri de metabolism. După o asemenea cură, se elimina 1-2 kilograme în mod spontan, digestia se va regla, tenul se va curata, in timp ce problemele intestinale se vor ameliora.

Nu se utilizeaza nici un fel de preparat pe baza de anghinare pentru tratarea litiazei biliare. Nu se recomandă în alăptare, deoarece reduce lactaţia. Nu se administreazã în stadiul acut al bolilor hepato-biliare şi renale. În cazul persoanelor care suferă de sindromul colonului iritabil, administrarea anghinarei poate determina pentru perioade foarte scurte de timp o amplificare a flatulenţei, care va dispărea însă în câteva zile.

Mod administrare: 1 tableta de 3 ori pe zi, cu 15 min inainte de mesele principale,cu o cantitate suficienta de lichid.

Ingrediente: Anghinare (Cynara scolymus) 400mg; Zeolit (tuf vulcanic zeolitic) 300mg;

Afectiuni
Cai biliare
Ciroza
Ficat
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Tablete

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.