ARONIA-PUDRA ECOLOGICA-200g
ARONIA-PUDRA ECOLOGICA-200g

ARONIA-PUDRA ECOLOGICA-200g

DETOX1512

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
29,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Aronia Melanocarpa sau Scorușul negru este un arbust fructifer aproape necunoscut în Romania, cu calități remarcabile (a nu se confunda cu Scorușul de munte cu care este înrudit). Aronia provine din America de Nord, unde crește la înăltimi de 1000-1200 de metri, pe soluri umede și acide.

Este un arbust rezistent, pe care frigul nu îl doboară. Fructele produse de Aronia sunt considerate superfructe. Sunt mici, de culoare neagră sau roșie, în funcție de specie, și au un gust amărui (cele negre au un gust mai puternic decât cele roșii care sunt puțin mai dulci).

Aronia este cunoscut în lume datorită faptului că fructele conțin o cantitate impresionantă de antioxidanți, de 15 ori mai mulți decât afinele sau rodiile, cu efecte benefice în peste 100 de afecțiuni.

BENEFICII

reglează colesterolul, sucul gastric și tranzitul intestinal datorită concentrației mari de fibre

  • ajută la slăbire
  • recomandată în dieta persoanelor care suferă de diabet
  • ajută în combaterea diabetului, obezității, aterosclerozei, bolilor de inimă

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.