Filtre Apa Kangen

Apa alcalină Kangen

În 1931, Otto Warburg a primit Premiul Nobel pentru investigațiile efectuate în domeniul respirației celulare. El a demonstrat că celulele canceroase sunt anaerobe, adică se dezvoltă în absența oxigenului liber și în condiții de aciditate. Teoria lui Warburg spune că: ,,Toate celulele normale au nevoie urgentă de oxigen. Celulele canceroase sunt cauzate de respirația celulară defectuoasă, datoraă lipsei de oxigen. ”În lucrarea sa ,,Metabolismul tumorilor” Warburg arată că toate tipurile de cancer prezintă doua condiții esențiale: acidoza și lipsa oxigenului. El a descoperit că celulele canceroase sunt anaerobe și nu pot trăi în prezența unor niveluri ridicate de oxigen, în schimb ele reușesc să supraviețuiască datorită glucozei (a zaharului consumat ). În cancer zaharul este interzis. Warburg explică faptul că lipsa de oxigen împiedică complet desfășurarea adecvată a procesului de ardere în celulă, fapt pentru care crearea celulelor sănătoase devine treptat imposibilă.

Din această cauză, sistemul imunitar rezistă cu greu atacurilor la care este supus, deoarece atât celulele cât și fluidele încep să se intoxice. Daca lipsa oxigenului devine cronică, sistemul imunitar începe să obosească, slăbind și mai tare organismul. În cărțile sale Enzima Miracol, Enzima Întineririi și Factorul Microbian, doctorul Hiromi Shinya, pionier în crearea de tehnici moderne de colonoscopie recomandă pentru oxigenarea și alcalinizarea organismului apa alcalină Kangen produsă cu ajutorul filtrului de apa Kangen. Doctorul Hiromi Shinya este un chirurg de origine japoneză cu peste 50 de ani de experiență în domeniul medicinei. De ce recomandă Apa Kangen? Deoarece fiind alcalină ajută la menținerea pH-ului organismului la un nivel optim; pastrează mineralele bune și are un echilibru corect de calciu, magneziu, potasiu și sodiu; este îmbunătățită cu hidrogen activ și oxigen activ; este lipsită de substanțe nocive pentru organismul uman; este antioxidantă; are a valoare ORP de -300-900; elimină clorul din apa și nu mai usucă pielea și părul, deoarece pielea absoarbe cel mai usor clorul din apa și provoacă deteriorarea părului, provocând apariția vârfurilor despicate și modificări de culoare.

Magazinul online Detox Nutri Fit vă recomandă cu încredere aceste filtre de apă ce sunt fabricate în Japonia, au garanție 3-5 ani, o medie de utilizare de 20 de ani, elimină pesticidele din fructe și legume, curață colonul, ajută în eliminarea excesului de acid gastric, constipatie, tulburari digestive, rani cauzate de diabet, atenuarea cangrenei, dermatite atipice și multe alte boli pe care nu avem voie să le pomenim. Celulele canceroase sunt puternic influențate odată ce pacientul incepe să consume apă alcalină Kangen.

Programeaza-te la consultatie + plan individualizat pentru cancer la clinica Detox Nutrifit.
Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp posibil

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.