Balance Test Zinzino

Balance Test Zinzino

DETOX 416

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
450,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Dobândiți o viziune unică asupra echilibrului Omega 6:3 al corpului dvs. și vedeți rezultate individualizate de tip „Înainte și după” ale BalanceTest. Acest test ușor de efectuat al picăturii de sânge uscat, oferit de laboratorul independent VITAS, poate fi realizat rapid acasă și vă ajută să vă inițiați protocolul de sănătate. 

BalanceTest de la Zinzino este un test autoadministrat ușor de utilizat pentru analizarea acizilor grași din sânge, care reflectă grăsimile din alimentele pe care le consumați. BalanceTest este un test al picăturii de sânge uscat (DBS), despre care s-a dovedit științific că este la fel de precis ca o probă de sânge venos, dacă se analizează acizii grași.

Tot ce trebuie să faceţi este să picuraţi puţin sânge din deget pe hârtia de filtru şi să lăsaţi să se impregneze timp de câteva secunde. Serviciile analitice VITAS* vor analiza în mod anonim conținutul a 11 acizi grași** din sânge, cu o precizie de 98%. Rezultatul este, apoi, afișat, după aproximativ 20 de zile, pe site-ul zinzinotest.com, unde sunt furnizate informații despre reportul de echilibru Omega-6:3, conținutul de Omega 3, profilul protecției împotriva acizilor grași și multe altele.

Studiile privind profilul acizilor graşi din sânge au demonstrat că acest profil este strâns legat de starea de sănătate.

* Cei 11 acizi grași sunt: acidul palmitic (PA), acidul stearic (SA), acidul oleic (OA), acidul linoleic (LA), acidul alfalinolenic (ALA), acidul gama-linolenic (GLA), acidul dihomo-gama-linolenic (DHGLA), acidul arahidonic (AA), acidul eicosapentanoic (EPA), acidul doco-sapentanoic (DPA), acidul doco-sahexanoic (DHA).

Test autoadministrat al picăturii de sânge uscat

  • Măsoară 11 acizi graşi prezenţi în sângele dvs.
  • Indică valoarea raportului Omega-6:3 din organismul dvs.

 

Cum funcţionează?

Trebuie să efectuați primul dvs. BalanceTest și, apoi, să începeți imediat să luați doza dvs. zilnică de produse Zinzino Balance. Continuaţi administrarea produselor Balance, potrivit recomandărilor, timp de 120 zile, apoi faceţi al doilea BalanceTest pentru a afla cum s-a modificat profilul acizilor graşi din organismul dvs.

NIVELUL DVS. DE PROTECȚIE (VALOAREA PROFILULUI

ACIZILOR GRAȘI) Acest factor indică profilul a unui număr de 11 acizi grași prezenți în sângele dvs. Valorile se încadrează pe o scară de la 0 la 100 și obiectivul este de a ajuta utilizatorul să obțină un scor de 100 la al doilea test, după 120 de zile. Acest lucru nu spune nimic despre starea de sănătate a persoanei, ci numai despre nivelul de protecție împotriva acizilor grași.

RAPORTUL DE ECHILIBRU OMEGA-6 (AA) - OMEGA-3 (EPA)

Raportul de echilibru Omega-6 (AA) - Omega-3 (EPA) este măsurat prin exprimarea raportului dintre Omega-6 și acizii grași Omega-3. Raportul dintre cele două exprimă un profil neechilibrat (peste 9:1), semi-echilibrat (între 9:1 și 3:1) sau echilibrat (3:1 sau mai puțin). Dacă utilizatorul prezintă valori de 3:1 sau mai mari, obiectivul este de a-i modifica regimul alimentar pentru a atinge 3:1 sau mai puțin.

NIVELUL DE OMEGA-3 (EPA+DHA)

Procentajul vă arată cât de mult reprezintă nivelul dvs. de EPA+DHA Omega-3 din profilul total de acizi grași din organismul dvs. Acizii Omega-3 au multe beneficii deoarece reprezintă elementul constructiv principal al celulelor dvs. EPA este prezent cu precădere în sânge, mușchi și țesuturi, în timp ce DHA este prezent cu precădere în creier, spermă și ochi. În buletinul de rezultate al testului, intervalul ideal este de 8% sau mai mult. Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) afirmă că EPA și DHA contribuie la menținerea funcției cardiace normale. DHA contribuie, de asemenea, la menținerea funcției vizuale normale și a funcției cerebrale normale.

INDICELE DE FLUIDITATE A MEMBRANEI CELULARE

Acesta reprezintă raportul dintre acizii grași saturați și Omega-3 (EPA+DHA). Fluiditatea acizilor grași saturați este mai mare decât fluiditatea acizilor grași Omega-3. Un raport mai bun 4:1 (acizi grași saturați la acizi grași Omega-3) va crește fluiditatea membranei celulare.

REZISTENȚĂ MENTALĂ - INDICE ALIMENTAR

Reprezintă raportul dintre Omega-6 (AA) și Omega-3 (EPA+DHA). Un aport suficient de acizi grași Omega-3 marini, DHA, în regimul alimentar contribuie la menținerea unei funcții cerebrale normale. Creierul este centrul de comandă al sistemului nervos. El monitorizează și controlează răspunsul organismului la informațiile provenite de la organele de văz, auz, miros și gust.

EFICIENŢA FORMĂRII ACIDULUI ARACHIDONIC (AA)

Aceasta indică eficiența cu care sângele dvs. transformă acizii grași, Omega-6, din alimentația dvs. în acizi grași esențiali Omega-6 (AA) în organismul dvs. Dacă prezentați o eficiență sub 30%, se recomandă să includeți în alimentația dvs. alimente bogate în AA, precum pui, curcan, porc și somon de cultură.

Afectiuni
Circulatie periferica deficitara
Hipertensiune arteriala
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Aparate

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.