BIO Proteine din mazăre-VINAVITA,500g

BIO Proteine din mazăre-VINAVITA,500g

DETOX529

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
97,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

BIO Proteinele din mazăre sunt o pulbere proteică vegană care au un conținut bogat de proteine și micronutrienți. În varianta aromată, conțin 17 g de proteine per porție, iar în varianta fără aromă, au până la 24 g de proteine per porția de 30 g. BIO Proteinele din mazăre sunt realizate din mazăre cultivată în mod organic și conține toți cei 9 aminoacizi esențiali, însă conține și metionină doar în cantități foarte mici. Aminoacizii esențiali nu pot fi produși de organism și, prin urmare, trebuie să provină din alimente sau suplimente. Aceștia sunt elementele de bază ale proteinelor care susțin creșterea și menținerea masei musculare, precum și sănătatea oaselor.Avantajul BIO Proteinelor din mazăre este utilizarea versatilă deoarece le puteți adăuga în băuturile proteice gustoase, dar și în terciuri, smoothie-uri sau le puteți utilizați ca ingredient pentru gătit. Aparține proteinelor care satisfac multe nevoi și sunt potrivite pentru suplimentarea rapidă a proteinelor în orice moment al zilei. În plus, pot fi savurată nu numai de vegetarieni și vegani, ci și de persoanele care suferă de alergii sau care evită proteinele din lapte, soia sau ouăle.

BIO Proteinele din mazăre & beneficiile lor

  • o sursă de proteine vegetale de înaltă calitate
  • susțin creșterea și menținerea masei musculare
  • contribuie la sănătatea oaselor
  • au o utilizare versatilă
  • potrivite pentru vegetarieni și vegani

   Ingrediente

BIO Proteine din mazăre - Fără aromă: Izolat de mazăre BIO

BIO Proteine din mazăre - Aromă de Chocolate Biscuit: Izolat de mazăre BIO, nectar de flori de nucă de cocos BIO, pudră de cacao BIO degresată natural, aromă naturală.

  Mod de administrare

Se adaugă 30 g de pulbere proteică peste 200 ml de apă, se amestecă într-un shaker și se consumă

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.