Boswellia Asthma 60 capsule Ozonomed

Boswellia Asthma 60 capsule Ozonomed

DETOX168

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
26,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Componentele impiedica aparitia crizelor de astm bronsic, echilibreaza imunitatea ceea ce este esential in astmul bronsic care este o boala autoimuna. Reduce tusea si factorii care initiaza criza de astm bronsic.

Contine: Boswellia serrata extract 80% acid boswellic 300mg; pulbere de vasc de mar 50 mg; pulbere de cimbru 50mg; vitamina C 26,66mg; beta caroten 2 mg.

Boswellia serrata: Este o planta Indiana folosita de sute de ani in medicina Ayurvedica, numita “tamaia indiana”. Contine rasini, uleiuri esentiale, terpenoide, din care, cel mai important, este acidul boswelic.Ca mecanism de actiune, inhiba specific 5-lipo-oxigenaza. Prin inhibarea acestei leucotriene, acidul Boswellic este capabil de a opri cascada de reactii ale sistemului imunitar, care duce la un atac de astm. Util astfel la orirea bronhoconstrictiei si cresterea permeabilitatii vasculare, mecanismul fiziopatologic al astmului bronsic. Util ca anti-inflamator, reducand infiltratul inflamator de la nivel pulmonar.

Vascul de mar: Util ca anti-spasmodic, ajutand la calmarea crizelor de astm bronsic, tuse convulsiva, sughit persistent.Util in conditiile astmului declansat de factori de stres, factori alergici.

Cimbru: Are rol in afectiunile respiratorii prin combaterea tusei, a durerilor din zona pieptului determinate de efortul de tuse, febra, stare de astenie fizica si psihica. Vitamina C: Ajuta la mentinerea unui sistem imunitar puternic;

Beta carotenul: Este un precursor al Vitaminei A, care este utila in refacerea si mentinerea integritatii mucoaselor sistemului respirator, ceea ce ajuta la apararea impotriva virusurilor si bacteriilor; 

Mod de administrare: 3 capsule pe zi, cate 1 inainte de fiecare masa principala.

Indicatii: - Persoane cu astm bronsic alergic sau nealergic.Util in reducerea vasoconstrictiei la nivelul mucoasei aparatului respirator,la reducerea reactiilor alergice si a inflamatiilor;Participa la sinteza colagenului, care mentine structura bronhiilor; Are efect bronhodilatator, expectorant;Are efect antibiotic, fara a determina rezistenta microbilor la aceasta substanta, asa cum fac la administrarea antibioticelor de sinteza;Se poate administra si in asociere cu antibioticele de sinteza;Are efect favorabil pe: stafilococ auriu. Se foloseste permanent. Se foloseste la adulti si copii.

Afectiuni
Astm bronsic
Tuse
Caracteristici
Suplimente
Tip produs
Capsule
Producator
Medicer

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.