Ceai de coada calului 50 g Stef Mar...

Ceai de coada calului 50 g Stef Mar Valcea

DETOX180

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
5,50 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 


Principii active:
Acid silicic (din care 10-20% solubil), saponine, flavonoide, saruri de potasiu, urme de ulei volatil, un principiu amar, vitamina C.

Actiune:
Diuretic, declorurant, remineralizant, hemostatic, neutralizant gastric, expectorant, antieczematos, antisudorific.

Recomandari majore:
Afectiuni renale (inclusiv infectii urinare), hidropizii, albuminuria, guta.

Alte recomandari:
Afectiuni cardiace, adjuvant in TBC pulmonar, anemii, prevenirea cariilor si fortifierea unghiilor fragile, hemoroizi dismenoree, gastrite hiperacide, ulcer, tuse, ulcere varicoase, eczeme, transpiratia picioarelor.

Mod de preparare si administrare:
Intern - decoct (se fierbe 5 minute) - 1 lingura la cana 250 ml, se beau 2 cani pe zi, cald, inainte de mese; macerat la rece (6-8 ore, in aceleasi proportii); pulbere (1 varf de cutit pe zi), ca remineralizant.

Contraindicatii:
Datorita continutului mare de siliciu nu este indicat consumul acestei plante pentru copii mai mult de 2 saptamani (se fac pauze si apoi se reia). Nu prelungiti o cura de coada calului mai mult de 6 saptamani. Nu se recomanda in sarcina si alaptare. Coada calului poate irita tractul digestiv. Este bine sa o evitati daca suferiti de boli cardiace si renale.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.