CLINICA DETOX NUTRI FIT

Clinica si conceptul Detox Nutri Fit a luat fiinta din dorinta de a preveni cancerul si infecțiile, pe cale naturală, prin schimbarea stilului de viata, detoxifiere, nutritie, onconutritie si fitoterapie.
Descoperim impreuna cu pacientul cauza bolii, evaluam starea de sanatate, descoperim deficientele de vitamine si minerale care au dus la declanșarea bolii, apoi stabilim o schema de tratament naturist fara efecte adverse pentru îmbunătățirea stării de sanatate.
Propunem pacientului un nou stil de viata, un program nutrițional si încercam sa rezolvam partea emotionala ca a declanșat boala, deoarece intai se imbolnaveste sufletul si apoi trupul. Colaboram cu cei mai buni furnizori de suplimente naturiste si efectuam livrari oriunde in tara si in strainatate.
Efectuam analize specifice care nu se practica in sistemul public de sanatate, pentru a completa viziunea in totalitatea unei boli ce s-a instalat sau poate sa se instaleze in corpul uman. Propriul istoric medical ne-a determinat sa ne specializam in ridicarea imunității organismului pentru a putea face fata cancerului si a unor infectii bacteriene intraspitalicesti.

Am aplicat protocoale fitoterapeutice specifice ridicării imunității dupa un diagnostic de cancer malign si astfel se împlinesc 5 ani de cand analizele medicale sunt constant in parametrii normali.


Am constatat ca primul pas care duce la declanșarea oricărei boli incepe cu deficitul de minerale si vitamine din organism. De aceea, am creat un sistem de refacere a stării de sanatate, începând cu evaluarea pacientului si determinarea carentelor ce au dus la declanșarea bolii.
Nu consideram ca trebuie sa tratam doar simptomele, ci îmbunătățirea stării de sanatate a pacientului trebuie sa aibă in vedere restabilirea funcționalității organului afectat.
Efectuam si analize non-invazive pentru copii, pentru a determina potențialul coeficient de ADHD, deficite de vitamine si minerale ce influentează randamentul scolar si comportamentul social.
Organizam cure de detoxifiere si tabere detox in mediul montan pentru persoane fizice si companii.