ECHINACEA 60 caps Virus Protect

ECHINACEA 60 caps Virus Protect

DETOX59

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
25,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Produsul Echinacea reprezintă o combinație naturală recomandată în infecții respiratorii și infecții rezistente la antibiotice sau recidivante, susținând organismul în lupta cu răceala, tusea și gripa, ameliorând durerile în gât. Datorită formulei sale eficiente este un puternic imunostimulator.

Părțile  aeriene de Echinacea, combinate cu fructele  de măceș contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, având proprietăți antioxidante – susțin organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor, ciupercilor și paraziților, la nivelul aparatului respirator, aparatului urinar, sistemului digestive și în sfera ORL.

Capsulele de Echinacea contribuie la susținerea organismul în perioadele cu imunitate scăzută, mărind rezistența organismului față de factorii externi. Acestea sunt benefice pentru sănătatea căilor respiratorii superioare, dar și a aparatului urogenital.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.