Fares Biosept Nazal roll on uleiuri...

Fares Biosept Nazal roll on uleiuri esentiale,A27,FARES

DETOX305

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Ultimele produse in stoc
46,30 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Antiseptic al căilor nazale și al aerului inspirat.

Formulă complexă din 10 uleiuri esențiale cu acțiune antivirală și antibacteriană. Recomandat în viroze respiratorii sau ca protecție antivirală.

Compozitie:  uleiuri esențiale de: mentă (Menthae aetheroleum), eucalipt (Eucalypti aetheroleum), lavandă (Lavandulae aetheroleum), tea tree (Melaleucae aetheroleum), lămâie (Citri aetheroleum), anason stelat (Illicium verum  aetheroleum), lemongrass (Cymbopoginis citrati aetheroleum), cuișoare (Caryophylli floris aetheroleum), cimbru (Thymi aetheroleum), rozmarin (Rosmarini aetheroleum); aldehidă cinamică; camfor; ulei vegetal de cocos; trigliceride caprilice/caprice.

 Mod administrare:

Utilizare ușoară datorită sticlei cu roll-on. Se deșurubează capacul de protecție, se poziționează sticluța în dreptul nasului și se inspiră adânc alternativ pe fiecare nară, direct din sticluță (după ce se rulează bila).Se mai poate aplica la încheietura mâinii, în palmă sau pe un șervețel și se inhalează, timp de minim un minut.

Precauţii:

Produs de uz extern.Evitați contactul cu ochii, buzele și alte zone sensibile (inclusiv rani).  Poate produce iritarea pielii la persoanele hipersensibile.A nu se folosi la copii sub 3 ani.

 

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.