FIER ORGANIC

FIER ORGANIC

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
45,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Fier Organic, 60 capsule, Hypericum 

Supliment alimentar cu rol adjuvant în completarea necesarului de fier din organism.

Proprietăți:

  • Stimulează sinteza hemoglobinei și îmbunătățește transportul de oxigen la celule. Contribuie la tonifierea sistemului nervos și la sporirea capacității de concentrare și memorare.
  • Atenuează senzația de oboseală și lipsa de vitalitate.
  • Acțiune mineralizantă, vitaminizantă, energizantă, detoxifiantă și imunostimulența.


Ingrediente:
Vitamina C naturală din Maceș(Rosa canină), extract atomizat drojdie de bere, extract natural din Coacaz-negru(Ribes nigrum), extract natural din urzica(Utică dioică), extract din ficat de pui, maltodextrină, gelatină(capsule).

Mod de administrare:
Pentru adulți doza recomandată este de 3 capsule pe zi. Pentru copii de peste 6 ani și femei însărcinate, doza recomandată este de 1-2 capsule pe zi, înainte de mesele principale sau între mese. Se administrează în cure de 30 de zile.

Prezentare:
60 capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.