Informatii Filtru Kangen - 5 Ani Garantie

...........

Apa Kangen este produsă cu ajutorul unui dispozitiv medical dezvoltat in Japonia in urma cu 40 de ani.

Peste 30 de ani de studii clinice au demonstrat ca apa Kangen ajuta la prevenirea multor boli, reactivează celulele importante, inclusiv ADN-ul, ajuta la îndepărtarea radicalilor liberi, întărește sistemul imunitar si sporește puterea de auto-vindecare a organismului.

Pastreaza mineralele, este alcalină, elimina pesticidele din fructe si legume, este îmbogățită cu oxigen activ si hidrogen activ. Apa are o putere de oxidoreducere cu un ORP situat intre -250 si -800. Toate apele din comerț au un ORP pozitiv, ceea ce noi demonstram prin masuratori in prezentările nostre, adica oxidează celulele corpului. Apa Kangen este singura apa care are putere oxidoreducatoare. Un corp acid este un corp bolnav, noi avem nevoie de alcalinizare pentru a fi sanatosi.

La prezentările noastre demonstram puterea oxigenului activ din apa: testam apa potabila si apa Kangen, iar atunci cand folosim Apa Kangen in contact cu focul de la bricheta auzim oxigenul cum arde. Un alt test este măsurarea ORP-ului si demonstrarea tehnica a eliminării pesticidelor din rosii. In fata dumneavoastra punem rosii in doua vase de sticla. Intr-un vas punem apa potabila, iar in celălalt apa Kangen. In zece minute apa Kangen se colorează in maro-gălbui, semn ca a scos toate pesticidele. Apa potabila ramane incoloră.

„Toate celulele normale au nevoie de oxigen. In schimb, celulele canceroase sunt cauzate de respirația celulara defectuoasa, datorata lipsei de oxigen.”

Corpul uman este format din 70% apa. In acest fel aducem un aport de oxigen in mod normal, fara sa fie nevoie sa recurgem la oxigenarea sângelui intravenos, lucru care duce la spargerea vaselor de sange.

O apa de calitate este mult mai importanta decât o mâncare de calitate deoarece ne menține un pH neutru, adică o stare de sanatate constanta.

Îmbătrânirea pielii se datorează procesului de oxidare. Consumând apa Kangen, procesele de oxidare sunt încetinite.

Ce microorganisme pot fi eliminate? Bacterii, viruși, protozoare, ciuperci, alge, drojdii, spori. Apa Kangen pastreaza mineralele bune si elimina: sulf, clor, fluor, mercur, arsenic. Filtrele de apa Kangen conțin titaniu placat cu platina 99,97% care schimba structura moleculara a apei de la robinet de la 15-20 molecule la 4-6 molecule ceea ce o face mult mai hidratanta, corpul putând sa absoarbă mult mai bine apa.

Apa Kangen neutralizează radicalii liberi si elimina aciditatea din corp, curata colonul in doar 3 luni asa cum prezintă in cartea sa doctorul Hiromi Shinya: „Un colon curat si sănătos este unul dintre precursorii care ajuta la dobândirea unei sănătăți optime. Majoritatea durerilor si a bolilor apar din cauza colonului acid si murdar.” Prin simplul consum de apa Kangen, intestinul este curatat complet.

In Japonia aceste filtre se folosesc in spitale si se recomanda apa Kangen de către doctori pacienților. Se recomanda apa Kangen femeilor insarcinate pentru a evita grețurile si a favoriza dezvoltarea unui bebeluș sănătos. Apa Kangen elimina grăsimea depusă si ajuta la pierderea in greutate, datorită echilibrului intern care se restabileste.

Consumul de apa alcalină Kangen ajuta la stabilizarea echilibrului de pH la 7,36. Este important sa menținem nivelul de pH din organism usor alcalin pentru înlesnirea sintezei proteice, funcționarea corecta a sistemului hormonal, dar si pentru maximizarea randamentului.

Atunci cand exista un dezechilibru al pH-ului, organismul cauta mineralele cu care sa se aprovizioneze pentru refacerea pH-ului:calciul si magneziu. Acestea sunt extrase din oase si dinti.

In ultimii 10 ani, in principalele centre de antrenament din lume pentru atleți de elita, participanți la Jocurile Olimpice, Palatul Oval Sportiv din Calgary, Institutul Pacific pentru excelenta sportiva din Vancouver si Centrul de Hochei pe gheata al echipei olimpice din Canada, a fost introdusă in planurile de antrenament hidratarea sportivilor cu apa alcalină ionizata Kangen.

Atunci cand respiram sau efectuam contracții musculare, corpul produce acid lactic si acid piruvic. Daca consumam apa Kangen putem elimina mult mai repede acizii din țesutul muscular. Recuperarea va fi mai rapida , iar microcicatricele din muschi vor fi reduse. Muschii vor capăta mai multa energie. Mușchii ofera rezultate mai bune atunci cand au un anumit nivel de pH.

Filtrul de apă Kangen Leveluk K8

Noul model Kangen K8 a fost conceput pentru a oferi o apă cu o mare putere antioxidantă ce ajută celulele corpului să lupte cu radicalii liberi. Radicalii liberi sunt răspunzători cu îmbătrânirea organismului.

Apa Kangen conține minerale precum calciu, sodiu,potasiu și magneziu. Spre deosebire de alte sisteme de filtrare, păstrează mineralele intacte după filtrare.

Apa Kangen poate fi folosită pentru băut, pentru gătit, pentru înfrumusețare, în tratamente cosmetice, in sterilizarea suprafețelor de lucru din cabinetele stomatologice, pentru plante, pentru bebeluși , pentru femei însărcinate ,pentru curățarea colonului, pentru îndepărtarea petelor greu de îndepărtat de pe haine, închide rănile în piciorul diabeticului ,scoate pesticidele, nitrații și nitriții din fructe și legume, dacă le ținem 10 minute în apă. 

Filtrele Kangen produc 7 tipuri de apă prin simpla apăsare a unui buton:

  • Apă Kangen purificată cu ph neutru ph 7.0
  • Apă Kangen ph 8,5
  • Apă Kangen ph 9
  • Apă Kangen ph 9,5
  • Apă Kangen superalcalină ph 11,5
  • Apă Kangen Beauty ph 6
  • Apă Super Acidă ph 2,5

Apa Kangen este mult mai hidratantă decât orice alta apă deoarece este micro -structurată în grupări moleculare de 4-6 molecule, față de apa plată sau cea de la robinet care are 15-20 de molecule. Menține pielea frumoasă, iar părul nu se mai usucă. 

Filtrele Kangen elimină microorganismele,bacteriile, virușii , protozoarele,ciupercile,sporii și clorul, mercurul, arsenicul,sulful.

Apa Kangen conține hidrogen activ care are o mare putere curativă.

Un colon sănătos și curat ajută la dobândirea unei sănătăți optime. Majoritatea bolilor se datorează acidității si a unui intestin gros murdar. Schimbă-ți apa , schimbă-ți viata doar schimbând ph-ul apei. Consumăm zilnic băuturi și mâncaruri acide care ne fac acizi , dar putem neutraliza aciditatea cu numai un pahar de apă Kangen dimineața pe stomacul gol. 

Celulele canceroase sunt puternic influențate odată ce pacientul începe să consume apă.

Apa Kangen atenuează dermatita atopică aflată într-un stadiu avansat.

Apa Kangen a fost folosită pentru atenuarea cangrenei în extremitățile inferioare cauzate de diabet. 

Multe spitale din Japonia au început să folosească apa Kangen pentru terapie: Kyowa Hospital, Institutul Medicinal Kitari, Spitalul Universitar din Showa, Spitalul amanți Teishin, Spitalul Meiseki, Cokegiul de medică Nara, Iida Hospital Nagano, Spitalul Hamabatake.

Universitatea din Kyushu Shirabatake a demonstrat în urma unui experiment , că apa Kangen inhibă reproducerea celulelor canceroase.

5 ani GARANTIE - Această garanție nu este oferită de nici un alt fabricant. Utilizarea aparatului este de minim 20 de ani.

Dimensiuni: 26 cm lățime ,34 cm înălțime, 17 cm adâncime

În zece ani o familie plătește minim 20.000 euro pentru consumul apei. Nimeni nu calculează căți bani cheltuie pentru a cumpara apă. Cumpărați un filtru de apă și faceți o economie care vă va permite sa mergeți in concedii cu banii economisiți. În plus nu o să mai cărați baxuri de apă și o să aveți apă în permanență.

Solicita oferta!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.