Filtru de apa Kangen Leveluk SD 501

Filtru de apa Kangen Leveluk SD 501

DETOX10000

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
16.330,00 lei


 

Leveluk SD 501 

Pret persoane fizice: 3.342 euro. Plata integrala sau in rate astfel: avans 1.102 euro + 16 rate a 150 euro/luna
Pret persoane juridice: 2.814 euro. Plata integrala sau in rate astfel: avans 574 euro16 rate a 150 euro/luna

Comenzi:   Telefon: 0740.12.16.77

Apa Kangen este produsă cu ajutorul unui dispozitiv medical dezvoltat in Japonia in urma cu 40 de ani.
Peste 30 de ani de studii clinice au demonstrat ca apa Kangen ajuta la prevenirea multor boli, reactivează celulele importante, inclusiv ADN-ul, ajuta la îndepărtarea radicalilor liberi, întărește sistemul imunitar si sporește puterea de auto-vindecare a organismului.
Pastreaza mineralele, este alcalină, elimina pesticidele din fructe si legume, este îmbogățită cu oxigen activ si hidrogen activ. Apa are o putere de oxidoreducere cu un ORP situat intre -250 si -800. Toate apele din comerț au un ORP pozitiv, ceea ce noi demonstram prin masuratori in prezentările nostre, adica oxidează celulele corpului. Apa Kangen este singura apa care are putere oxidoreducatoare. Un corp acid este un corp bolnav, noi avem nevoie de alcalinizare pentru a fi sanatosi.

La prezentările noastre demonstram puterea oxigenului activ din apa: testam apa potabila si apa Kangen, iar atunci cand folosim Apa Kangen in contact cu focul de la bricheta auzim oxigenul cum arde. Un alt test este măsurarea ORP-ului si demonstrarea tehnica a eliminării pesticidelor din rosii. In fata dumneavoastra punem rosii in doua vase de sticla. Intr-un vas punem apa potabila, iar in celălalt apa Kangen. In zece minute apa Kangen se colorează in maro-gălbui, semn ca a scos toate pesticidele. Apa potabila ramane incoloră.

„Toate celulele normale au nevoie de oxigen. In schimb, celulele canceroase sunt cauzate de respirația celulara defectuoasa, datorata lipsei de oxigen.”

Corpul uman este format din 70% apa. In acest fel aducem un aport de oxigen in mod normal, fara sa fie nevoie sa recurgem la oxigenarea sângelui intravenos, lucru care duce la spargerea vaselor de sange.
O apa de calitate este mult mai importanta decât o mâncare de calitate deoarece ne menține un pH neutru, adică o stare de sanatate constanta.
Îmbătrânirea pielii se datorează procesului de oxidare. Consumând apa Kangen, procesele de oxidare sunt încetinite.

Ce microorganisme pot fi eliminate? Bacterii, viruși, protozoare, ciuperci, alge, drojdii, spori.
Apa Kangen pastreaza mineralele bune si elimina: sulf, clor, fluor, mercur, arsenic.
Filtrele de apa Kangen conțin titaniu placat cu platina 99,97% care schimba structura moleculara a apei de la robinet de la 15-20 molecule la 4-6 molecule ceea ce o face mult mai hidratanta, corpul putând sa absoarbă mult mai bine apa.

Apa Kangen neutralizează radicalii liberi si elimina aciditatea din corp, curata colonul in doar 3 luni asa cum prezintă in cartea sa doctorul Hiromi Shinya: „Un colon curat si sănătos este unul dintre precursorii care ajuta la dobândirea unei sănătăți optime. Majoritatea durerilor si a bolilor apar din cauza colonului acid si murdar.” Prin simplul consum de apa Kangen, intestinul este curatat complet.

In Japonia aceste filtre se folosesc in spitale si se recomanda apa Kangen de către doctori pacienților.
Se recomanda apa Kangen femeilor insarcinate pentru a evita grețurile si a favoriza dezvoltarea unui bebeluș sănătos.
Apa Kangen elimina grăsimea depusă si ajuta la pierderea in greutate, datorită echilibrului intern care se restabileste.

Consumul de apa alcalină Kangen ajuta la stabilizarea echilibrului de pH la 7,36. Este important sa menținem nivelul de pH din organism usor alcalin pentru înlesnirea sintezei proteice, funcționarea corecta a sistemului hormonal, dar si pentru maximizarea randamentului.

Atunci cand exista un dezechilibru al pH-ului, organismul cauta mineralele cu care sa se aprovizioneze pentru refacerea pH-ului: calciul si magneziu. Acestea sunt extrase din oase si dinti.
In ultimii 10 ani, in principalele centre de antrenament din lume pentru atleți de elita, participanți la Jocurile Olimpice, Palatul Oval Sportiv din Calgary, Institutul Pacific pentru excelenta sportiva din Vancouver si Centrul de Hochei pe gheata al echipei olimpice din Canada, a fost introdusă in planurile de antrenament hidratarea sportivilor cu apa alcalină ionizata Kangen.
Atunci cand respiram sau efectuam contracții musculare, corpul produce acid lactic si acid piruvic. Daca consumam apa Kangen putem elimina mult mai repede acizii din țesutul muscular. Recuperarea va fi mai rapida , iar microcicatricele din muschi vor fi reduse. Muschii vor capăta mai multa energie. Mușchii ofera rezultate mai bune atunci cand au un anumit nivel de pH.

Filtru de apa Kangen Leveluk SD 501

Camera de electroliza este compusă din sapte placi de titan (grad medical) placate 99,97% cu platina. Acest aparat se recomanda familiilor care au 1-7 persoane.
- 5 ani garantie
- utilizare 20 de ani
- emite mesaje vocale in limba: engleza, franceza, spaniola, italiana si germana
- 5 tipuri de apa:

  • apa super alcalină 11,5 pH (pentru eliminare pesticide din fructe si legume)
  • apa Kangen 8,5-9,5 pH
  • apa purificată neionizata neutra 7 pH
  • apa beauty 6 pH (pentru piele)
  • apa super acida 2,5 pH (apa tratament in piciorul diabeticului, sterilizează si inchide ranile)

- dimensiuni 26 cm latime / 34 cm înălțime / 17 cm adancime
- se poziționează la chiuveta de la bucatarie

Afectiuni
Colonopatie
Crampe musculare
Greturi
Imbatranire prematura
Infectii digestive
Obezitate
Rani
Rupturi musculare
Tumori
Tip produs
Aparate
Producator
Enagic

Nota Comentarii (1)

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.