GASCURE TAB TABLETE, AYURMED 120 TABLETE

GASCURE TAB TABLETE, AYURMED 120 TABLETE

DETOX592

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
75,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Gascure tab este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin functionarea fiziologica normala a sistemului gastro-intestinal.

Gascure tab - tulburarile digestive sunt multiple si foarte raspandite; ele sunt cauzate de mai multi factori printre care un regim de viata si de alimentatie dezordonate.

GASCURE TABLETE este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal asigurand o digestie si un tranzit intestinal normal permitand astfel restabilirea frecventei si consistentei scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara. Mentinerea unui tranzit intestinal normal, sustine procesul natural de detoxifiere prin eliminarea la nivelul colonului a produselor de digestie si a toxinelor. Complexul de fitonutrienti din plantele aflate in compozitia GASCURE TABLETE asigura o digestie normala prin normalizarea aciditatii gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive, protectia mucoasei gastrice si echilibrul florei intestinale. Digestia gastrica este sustinuta de aportul de papaina, enzima implicata in digestia proteinelor la nivelul stomacului. Mentinerea functionarii normale a sistemului digestiv sustine apetitul si absorbtia substantelor nutritive din tubul digestiv contribuind astfel la mentinerea functiilor fiziologice ale ficatului si la sanatatea si vitalitatea intregului organism. GASCURE TABLETE prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si a tranzitului intestinal ajuta la eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare, alimente greu digerabile sau o dieta dezechilibrata.

Contribuie la Gascure Tab (tablete): 

  • normalizarea aciditatii si integritatii mucoasei gastrice, a secretiei si functionarii enzimelor digestive si echilibrul florei intestinale.
  • functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal si a procesului natural de detoxifiere prin mentinerea unei digestii si a unui tranzit intestinal normal permitand astfel restabilirea frecventei si consistentei scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor si toxinelor provenite dintr-o digestie deficitara.
  • eliminarea neplacerilor cauzate de excesele alimentare sau alimente greu digerabile prin sustinerea functiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare si tranzitul intestinal.
  • absorbtia corespunzatoare a substantelor nutritive si functionarea normala a sistemului digestiv care asigura mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.