Herbolax  Himalaya

Herbolax Himalaya

DETOX677

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
21,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Herbolax, 20 tablete, Himalaya 

Proprietati:
Stări de constipație (fiind recomandat și gravidelor fără a crea dependență sau contracții abdominale); prevenirea crizelor hemoroidale; tulburări digestive; pregătirea tubului digestiv pentru explorări digestive; diete.
Este un produs natural cu eficacitate dovedită, total lipsit de toxicitate.
Administrat zilnic, este eficient în corectarea constipației și normalizarea tranzitului intestinal fără iritarea colonului, fără a crea dependență și crampe abdominale.

Compoziție:
Extract din Ipomoea turpethum, Terminalia chebula, Cichrium intybus, Cassia occidantalis; Pulberi de Zingiber officinale, Embelia ribes.

Mod de administrare:
Pentru obținerea unor rezultate favorabile în îmbunătățirea stării de sănătate, acest produs se poate administra astfel: 1-3 tablete cu 1/2 oră înainte de cină, sau la nevoie.

Prezentare:
20 tablete

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.