INDULCITOR STEVIA-20gr

INDULCITOR STEVIA-20gr

detox487

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
15,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

De la Stevia rebaudiana se utilizeaza doar frunzele. Este populara in America de Sud si Asia, unde oamenii le folosesc de sute de ani ca sa indulceasca ceaiurile si alte bauturi.

Pentru produsele din comert se utilizeaza componentul rebaudioside A (Reb-A), care este extras din frunzele steviei si ambalat sub forma granulata, pudra sau lichida. Indulcitorul din stevie este natural si poate fi adaugat atat in bauturi, cat si in preparate culinare. 

Beneficii

Iata care sunt potentialele beneficii ale steviei:

  • Poate ajuta la pierderea in greutate, datorita faptului ca nu contine calorii;
  • Contribuie la gestionarea nivelului glicemiei, putand fi consumat si de persoanele care au fost diagnosticate cu diabet zaharat. Un studiu din 2010 a aratat ca stevia poate reduce considerabil nivelurile insulinei si glucozei, ajutand la mentinerea satietatii 
  • Extractul din stevie poate fi util in gestionarea nivelului colesterolului LDL (cunoscut si drept „colesterolul rau”) si pe cel total, potivit unui studiu din 2009. 

Important de retinut! Sunt necesare mai multe studii pentru a arata eficacitatea steviei in privinta pierderii in greutate, a mentinerii nivelului scazut al colesterolului si al trigliceridelor. 

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.