L-Glutathione (L-Glutation) 50mg...

L-Glutathione (L-Glutation) 50mg 30cps SOLGAR

DETOX651

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
102,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

L-glutationul este o peptidă naturală purtătoare de sulf formată prin legarea a trei aminoacizi: acid glutamic, cisteină și glicină.
Acționează ca un antioxidant, implicat în procesul de detoxifiere a ficatului, cât și în transportarea aminoacizilor de-a lungul membranelor celulare.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

Mod de administrare: ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi cu suc sau apă, între mese.

Fiecare capsulă vegetală asigură:
L-glutation (redus) 50mg

Ingrediente / capsulă: celuloză microcristalină (agent de îngroșare), hidroxipro-pilmetilceluloză (membrana vegetală a capsulei), L-glutation 50 mg, stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant). L-glutationul este un tripeptid natural sintetizat din L-cisteină, L-glutamină și glicină. Nu conține zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, grâu, soia, gluten, lactoză, conservanți, arome sau coloranți artificiali. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Ambalaj: 30 capsule vegetale

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.