LICOPEN 60 cps MEDICER

LICOPEN 60 cps MEDICER

DETOX321

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
22,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Continut: Licopen 25 mg; faina de in 200 mg.

Licopenul este un carotenoid, pigment rosu vegetal cu proprietati anti-oxidante.

Dupa ingestie, licopenul este incorporat in micele în intestinul subtire. Aceste micele sunt formate din grasimi alimentare si acizi biliari, care ajuta la solubilizarea licopenului hidrofob, permitandu-i patrunderea prin celulele mucoasei intestinale, printr-un mecanism pasiv.

Licopenul este un antioxidant puternic, un compus care blocheaza actiunea radicalilor liberi, molecule activate de oxigen, care pot afecta celulele, si ca mai multe studii stiintifice au descoperit un risc mai mic de cancer in randul persoanelor care consuma licopen. De asemenea, avand aceasta proprietate puternic anti-oxidanta, licopenul poate reduce riscul de boli de inima, boli degenerative maculare (boli legate de inaintarea in varsta care pot duce la orbire), si oxidarea lipidelor, adica deteriorarea moleculelor normale de grasime care poate provoca inflamatii si boli.

Licopenul ajuta si la scaderea LDL (colesterolul "rau"), sporind apărarea organismului, şi protejand enzimele, ADN-ul  si grasimile din membranele celulare. Faina de in a fost adaugata cu scopul de a ajuta licopenul in asimilare, deoarece inul contine grasimi vegetale importante. Ele conţin aproximativ 41% grăsimi din seria acizilor omega 3 cu lanţ scurt (acidul alfalinolenic). Totodata, inul are si proprietati anti-cancerigene el insusi.

Proprietăţile anticancerigene se datorează şi grăsimilor de calitate care se găsesc în seminţele de in.

Indicatii:

Licopenul este util in cancer pulmonar, stomac, intestine, vezica urinara, col uterin, piele, şi, în special, de prostata. Reduce semnificativ riscul aterosclerozei, iar incidenta infarctului miocardic scade cu 20-50% la persoanele ce consuma frecvent Licopen.

Este indicat in hipertrofia benigna de prostate (adenoma de prostate), atat in manifestari minore, cat si in cazuri avansate.Se asociaza cu Saw Palmetto Medicer.

Mod de administrare: 2 caps/zi, cu 15 minute inainte de mesele principale.

Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule
Producator
Medicer

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.