Rolul masajului facial este acela de a stimula circulația sangvină, de a ajuta mușchii feței să aibă mai multă fermitate și de a face drenajul la nivelul feței.

Toate acestea contribuie la menținerea elasticității pielii, dar și la păstrarea unui tonus muscular bun și la prevenirea apariției ridurilor.

Masajul facial practicat constant ajuta la detensionarea muschilor fetei, diminuarea ridurilor si a liniilor fine si previne formarea unora noi.

Miscarile din masajul pentru fata sunt atent gandite si aplicate de specialistul nostru pentru o relaxare deplina ce va fi resimtita ca un tratament anti-age prin aplicarea de uleiuri si creme exclusiv obtinute din plante.

Prin stimularea punctelor reflexogene se obtine un efect rapid, fata isi recapata vitalitatea si luminozitatea, tenul isi imbunatateste tonusul dar si calitatea texturii.

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.