Mini Multivitamine Biominerale pentru...

Mini Multivitamine Biominerale pentru copii 30 comprimate BioSunLine

DETOX85

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
14,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).


 

Mini Multivitamine + Biominerale asigura vitaminele, substantele minerale si oligoelementele indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea copilului.

Complexul de vitamine si minerale din Mini Multivitamine + Biominerale asigura o dezvoltare armonioasa a copilului, cresterea normala a oaselor si dintilor, imbunatateste memoria in oboseala excesiva la scolari, in perioadele de stres, imbunatateste activitatea sistemului imunitar, revigoreaza si tonifica organismul.

Ingrediente: Complexul de vitamine, substantele minerale si oligoelementele indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea copilului. Dolomit, Coenzima Q10, Catina, Echinacea, Macesele 

Mod de administrare: Copii de peste 3 ani un comprimat masticabil (sub forma de ursulet) pe zi sau conform recomandarii personalului de specialitate. 

Forma de prezentare: 30 comprimate masticabile, in forma de ursuleti.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.