Pentru prevenirea cancerului e important ca în fiecare an să ne facem markerii tumorali si analizele care ne pot arata inflamatiile existente in corp.

Este mult mai uşor să tratezi cancerul în primul an când celulele canceroase nu s-au multiplicat decât în numar mic, într-o fază curabilă, decât în fazele avansate.

Aceste analize sunt binevenite oricând deoarece in multe cazuri cancerul nu doare şi nu dă semnale de alarma.

Orice pacient oncologic trebuie sa faca un curs de Onco-nutriţie pentru a invata ce trebuie sa manance ca sa nu recidiveze si sa metastazeze, indiferent daca alege sa faca chimioterapie sau radioterapie. Metoda noastra functioneaza si daca alegeti sa faceti chimioterapie. Nutritia inseamna 50% din vindecare.

CURS GRATUIT:

 https://tratamentenaturiste.detoxnutrifit.ro/

Click pe link-ul de mai sus

Ma numesc Annemarie Vaduva si am invins cancerul . Pasiunea mea pentru nutritie m-a adus in situatia de a cerceta si de a pune bazele Onco-Nutritiei pentru a-mi salva viata. Impreuna cu sotul meu ne-am specializat ca onco-nutritionisti din dorinta de a trai.

Fara o dieta corespunzatoare orice cancer recidiveaza in cativa ani. Am pus bazele primului curs de onco-nutritie pe care il gasiti la sectiunea de cursuri , un curs gratuit si un alt curs de 7 saptamani pentru orice persoana cu probleme oncologice , sau pentru nutritionisti si doctori oncologi. 

Recomand ca imediat ce ai îndepărtat tumora chirurgical şi ai terminat programul de chimioterapie, sa inveti onco-nutriţie pentru a elimina orice celula tumorala , pentru a evita recidiva si metastazarea , pentru a grăbi vindecarea organismului şi a restabili funcționarea normala a organismului

Onco-Nutriția asigura un program strict de mese înalt nutritive şi calitative, cu un nivel înalt de anti-oxidanți. Personal am avut cancer , o tumora ovariana ,cancer seros de grad inalt cu un ki 67de 60% şi de atunci m-am specializat în onco-nutriţie şi suport psihologic pentru pacienţii cu cancer.

Cu ajutorul Lui Dumnezeu analizele mele sunt perfecte, mă simt foarte bine, am foarte multă energie şi nu am făcut nici măcar o sedinţa de chimioterapie sau radioterapii, desi 50% din pacientii nostru fac .

Va rugam sa cititi recenziile pacientilor spre suport si incurajare. Nu accepta niciun prognostic negativ din partea nimanui. Vino la cursurile noastre.

Pacienților mei le arat dosarul meu medical şi incerc să le ridic moralul în faţă acestei boli. Cel mai important este ca pacientul să descopere cauza  bolii, să remedieze acest aspect, apoi să treacă la procesul de vindecare.

 

In clinica gasim cauza bolii impreuna cu pacientul.

Boala este doar un semnal de alarmă care ne arată că trebuie urgent să schimbam ceva la noi si ne arata anumite deficite.

Boala trebuie înțeleasă corect.

Dacă privim boala doar din unghiul medical riscam ca nerezolvand cauza bolii, aceasta sa reapară ulterior intr-o forma mult mai gravă. Alcalinizarea organismului  si oxigenul activ ajută foarte mult.

Dr. Otto Warburg, câștigător al premiului Nobel pentru Medicina, a descoperit in anul 1931 că principala cauză a cancerului este hipoxia, adică deficitul de oxigen din celule.

Exista alimente care ne ajută foarte mult in lupta cu cancerul şi există interdicții alimentare.

Sunt foarte dezamagită de nutriționiștii din spitale care recomanda pacienților alimente strict interzise de xatre noi.

Oncologii nu recomanda consultarea unui nutritionist specializat in Onco-Nutritie, iar in cazul in care recomandă, pacientul ajunge la nutriționistul spitalului care recomanda lapte si iaurt in consumul zilnic al pacienților internați. Acest lucru este de neconceput. 

Am dorit să îmi ofer gratuit serviciile în spitalele de oncologie dar mi s-a raspuns ca au deja nutritionist. Am încercat acest lucru atunci cand am vazut cu ochii mei ceea ce consumau in spital pacientii cu probleme oncologice. Sper ca pe viitor nutriționiștii din spitale sî fie specializați pe onco-nutriţie şi nu doar pe nutriția predata in 1970.

In facultatea de medicina nu se preda nutritie, deci nu au de unde sa stie ce ar trebui sa manance un pacient oncologic.

In clinica Detox Nuti Fit prin programul Detox Nutri Fit, detoxifiem organismul, asigurăm o nutriţie corectă şi recomandam suplimente fitoterapeutice indivilualizate,  standardizate de inalta calitate in funcție de deficitele de minerale şi vitamine pe care le descoperim.

Avem un program clar prin care atacam celulele tumorale pe mai multe cai: direct, distrugând mantia de fibrina a tumorii, distrugem vasele care alimentează tumoarea şi retrezim limfocitele T Killer pentru a incepe să mănânce tumora.

Analizam deficienţele de vitamine şi minerale  in fiecare luna pana la reglarea lor. Acest plan de tratament este un program al metodei Detox Nutri Fit.

Va asteptam la cursurile noastre unde veti putea primi o reteta personalizata, veti fi 7 saptamani alaturi de noi online live si va vom raspunde la toate intrebarile.

Sanatate maxima!

Văduva Annemarie

Onco-Nutritionist

Specialist Anti-Aging

Psiholog

in cadrul Clinicii Detox Nutri Fit

 

Annemarie Văduva

Annemarie Văduva

Nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Psiholog

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.