Pentru prevenirea cancerului e important ca în fiecare an să ne facem markerii tumorali. Este mult mai uşor să tratezi cancerul în primul an când celulele canceroase nu s-au multiplicat decât în numar mic, într-o fază curabilă, decât în fazele avansate. Aceste analize sunt binevenite oricând deoarece in multe cazuri cancerul nu doare şi nu dă semnale de alarma. Există două metode de tratament al cancerului: prin chimioterapie / radioterapie, sau prin onco-nutriţie şi medicină isihastă. Nici una din metode nu exclude îndepărtarea chirurgicală a tumorii. Ce este foarte important de știut este faptul că cele două metode nu sunt compatibile în acelaşi timp. Prima metodă scade imunitatea organismului, pe cand prin onco-nutriţie imunitatea organismului creşte spectaculos obligând organismul să lupte singur cu boala. Recomand pacienților mei ca imediat ce au îndepărtat tumoarea chirurgical şi au terminat programul de chimioterapie, sa treacă pe onco-nutriţie pentru a grăbi vindecarea organismului şi a restabili funcționarea normala a organismului. Concomitent nu se poate, aşa că nu vă lasaţi dezinformați. Onco-nutriția asigura un program strict de mese înalt nutritive şi calitative, cu un nivel înalt de anti-oxidanți. Personal am avut cancer malign şi de atunci m-am specializat în onco-nutriţie şi suport psihologic pentru pacienţii cu cancer. Cu ajutorul Lui Dumnezeu analizele mele sunt perfecte, mă simt foarte bine, am foarte multă energie şi nu am făcut nici măcar o sedinţa de chimioterapie. Pacienților mei le arat dosarul meu medical şi incerc să le ridic moralul în faţă acestei boli. Cel mai important este ca pacientul să descopere cauza spirituală a bolii, să remedieze acest aspect, apoi să treacă la procesul de vindecare a sufletului si a trupului. Boala este doar un semnal de alarmă care ne arată că trebuie urgent să schimbam ceva la noi. Boala trebuie înțeleasă corect din prisma de învățător care dorește evoluția noastră spirituală.

Dacă privim boala doar din unghiul medical riscam ca nerezolvand cauza bolii, aceasta sa reapară ulterior intr-o forma mult mai gravă. Alcalinizarea organismului şi consumul de apă cu oxigen activ si hidrogen activ Kangen ajută foarte mult. Dr. Otto Warburg, câștigător al premiului Nobel pentru Medicina, a descoperit in anul 1931 că principala cauză a cancerului este hipoxia, adică deficitul de oxigen din celule. Exista alimente care ne ajută foarte mult in lupta cu cancerul şi există interdicții alimentare. Sunt foarte dezamagită de nutriționiștii din spitale care recomanda pacienților alimente strict interzise. Oncologii nu recomanda consultarea unui nutritionist, iar in cazul in care recomandă, pacientul ajunge la nutriționistul spitalului care recomanda lapte si iaurt in consumul zilnic al pacienților internați. Acest lucru este de neconceput. 

Am dorit să îmi ofer gratuit serviciile în spitalele de oncologie dar mi s-a raspuns ca au deja nutritionist. Am încercat acest lucru atunci cand am vazut cu ochii mei ceea ce consumau in spital pacientii cu probleme oncologice. Sper ca pe viitor nutriționiștii din spitale sî fie specializați pe onco-nutriţie şi nu doar pe nutriția predata in 1970. In clinica Detox Nuti Fit prin programul Detox Nutri Fit, detoxifiem organismul, asigurăm o nutriţie corectă şi recomandam suplimente fitoterapeutice standardizate de inalta calitate in funcție de deficienţele de minerale şi vitamine pe care le descoperim. Avem un program clar prin care atacam celulele tumorale pe mai multe cai: direct, distrugând mantia de fibrina a tumoarei, distrugem vasele care alimentează tumoarea şi retrezim limfocitele T Killer pentru a reîncepe să mănânce tumoarea. Analizam deficienţele de vitamine şi minerale şi în special vitamina D in fiecare luna pana la reglarea lor. Acest plan de tratament este un program al conceptului Detox Nutri Fit.

Annemarie Văduva

Annemarie Văduva

Nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Psiholog

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.