Optifort 30 capsule

Optifort 30 capsule

DETOX118

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
38,00 lei


 

Îmbunătăţeşte vederea şi măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte. 
Protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor. 
Reduce stresul oxidativ de la nivel ocular.

Toate substanţele active provin din surse naturale. Produs standardizat în substanţe active : luteină, zeaxantină, antociani, proantocianidine, vitamina A şi vitamina E.

Administrare o dată pe zi.

12 mg luteină şi 450 mcg zeaxantină /comprimat 30 comprimate de uz intern Un comprimat conţine: Extract din flori de Tagetes erecta (Crăiţă) 120 mg (luteină12 mg şi zeaxantină 450 mcg), Extract din fructe de Vaccinium uliginosum (Afin nordic) 50 mg (antociani 12,5 mg), Extract din seminţe de Vitis vinifera (Struguri) 50 mg (proantocianidine 98 %), Beta-caroten 24 mg (echivalent la 400 mcg de vitamina A), Vitamina E 6 mg (echivalent la12 mg sol.50% acetat de alfa-tocoferol) şi excipienţi (nu conţine lactoză şi gluten).

Recomandări: Reducerea riscului dezvoltării unor boli oculare Menţinerea sănătăţii ochilor în cazul suprasolicitării acestora (ex. la calculator, televizor, pentru conducătorii auto, etc.) Afecţiuni oculare determinate de carenţa vitaminică specifică Reducerea incidenţei afecţiunilor oculare degenerative

Mod de administrare: Adulţi şi copii peste 12 ani: 1 comprimat pe zi, administrat cu un pahar cu apă.

Se recomandă administrarea în cure de durată (3-6 luni), repetate la nevoie.

Atenţionări: Nu se recomandă administrarea la persoanele alergice la oricare dintre componente.

Propuneri de asocieri cu alte produse naturale Plantextrakt: pentru persoanele care desfăşoară muncă la calculator, cure periodice, împreună cu Extract de Orz verde.

Afectiuni
Probleme de vedere
Stres oxidativ
Vedere obosita
Caracteristici
100% natural
Premium
Suplimente
Vegan
Vegetarian
Tip produs
Tablete
Producator
Plantextrakt

Nota Comentarii (0)

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.