PHYTO ASPIRIN C 60 caps Virus Protect

PHYTO ASPIRIN C 60 caps Virus Protect

DETOX63

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
28,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Phytoaspirin Casigură un efect antipiretic, antiinflamator, antialgic, imunostimulator. Produsul reduce disconfortul asociat  stărilor gripale (febră, dureri de cap și osteo-articulare, mucoase inflamate) și sprijină organismul în perioada de refacere post gripală.

Salcia conține heterozide salicilice, substanțe naturale ce au acelați efect ca al aspirinei. Au efect febrifug, diminuând temperatura corpului în stările febrile. În plus, au efect astringent, ceea ce nu permite deshidratarea organismului. Gheara diavolului conține substanțe active ce reduc procesele inflamatorii. Împreună cu salcia scad intensitatea durerilor de cap și osteo-musculare specifice perioadelor gripale.  Acerola  este sursă importantă de vitamine, în special de vitamina C, iar minerale  stimulează apărarea naturală și susțin organismul în perioade caracterizate de o imunitate scăzută.

Produsul reprezintă un complex de substanțe active naturale ce susține sănătatea căilor respiratorii, reduce manifestările neplăcute care afectează organismul în timpul sezonului rece și contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului! A se consulta specialistul înainte de utilizare, în special de către femeile însărcinate sau care alăptează! Contraindicat persoanelor sensibile la aspirină/salicilați ! A se utiliza cu prudență în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui, afecțiuni renale și hepatice severe, diabet, ulcer gastro-intestinal.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.