PROBIOTIX FORTE KIDS 12 CAPSULE...

PROBIOTIX FORTE KIDS 12 CAPSULE BIOSUNLINE

DETOX86

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
17,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).


 

Probiotix Forte Kids este special conceput pentru copii cu varsta de peste 6 ani.

Contine 10 tulpini patentate, studiate clinic, 5 Lactobacillus si 5 Bifidobacterium.

Contine cel putin 20 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce sustin repopularea florei intestinale afectate in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice si in perioade de alimentatie necorespunzatoare.

Cu un plus de Zinc si complex vitamine B (>100% VNR) pentru intarirea imunitatii.

Are o biodisponibilitate superioara datorita capsulei enterosolubile, care protejeaza populatia bacteriilor de actiunea acida a sucului gastric.

NU contine gluten, soia, lactoza, conservanţi, coloranti sau indulcitori artificiali, zahar.

Mod de administrare:

Copii cu varsta de peste 6 ani: cate 2 capsule pe zi, de preferat dupa masa.
Probiotix Forte Kids se utilizeaza in cursul antibioterapiei la interval de minim doua ore dupa antibiotic, se continua utilizarea sapte zile dupa terminarea antibioticului sau conform recomandarii profesionistului de sanatate.
Nu se recomanda utilizarea produsului cu lichide fierbinti, acide, ce ar putea sa distruga activitatea bacteriilor lactice!

Ingrediente:

Fiecare capsula contine: culturi liofilizate vii de: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium animalis ssp. lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis (cel putin 20 miliarde UFC) – 47 mg,  L-lizina – 50 mg; zinc 5 mg, Vitamina B1/tiamina/182% VNR* – 2 mg; Vitamina B2/ riboflavina/143% VNR* – 2 mg; Vitamina B6/piridoxina/143% VNR* – 2 mg; *procent din Valorile Nutritionale de Referinta cf. Regulamentului 1169/2011.

Prezentare: 12 capsule gastrorezistente

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.