PROPOLIS C 60 caps Virus Potect

PROPOLIS C 60 caps Virus Potect

DETOX64

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
37,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).


 

Suplimentul Propolis C – capsule favorizează apărarea naturală a organismului, crescând răspunsul imun. Este o sursă naturală de antioxidanți, care ajută organismul în lupta împotriva radicalilor liberi.

Suplimentul Propolis C sub formă de capsule este alcătuit dintr-un amestec excelent din extract hidroetanolic (gumă arabică, zaharoză, dioxid de siliciu) din propolis care ajută la protejarea și regenerarea celulelor hepatice din organism și contribuie la stimularea unei secreții biliare adaptate organismului uman. Pe lângă acest extras, capsulele conțin Vitamina C / acid ascorbic care are efecte foarte bune în procesul de întărire a imunității, protejarea împotriva răcelii, reducerea riscului de boli cronice și ajută la scăderea hipertensiunii. 

Având în compoziție Tinctură de propolis (ce conține bioflavonoizi, enzime, uleiuri volatile) și Vitamina C (puternic antioxidant) combinația este utilă în afecțiuni cauzate de prezența radicalilor liberi, în parazitoze, infecții bacteriene, pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Poate fi administrat în cazul îmbolnăvirilor (ex: afecțiunile respiratorii) sau în perioada de convalescență, ca adjuvant.

Propolis C 3xBiotics  reprezintă soluția ideală pentru stimularea imunității, fiind un foarte bun agent antiseptic, antibacterian, antifungic și antiviral care manifestă acțiune antioxidantă, stimulatoare la nivelul sistemului imunitar, fiind considerat modificator de răspuns biologic (BRM).

Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. A se consulta specialistul înainte de administrare, în special în cazul femeilor care alăptează sau sunt însărcinate.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.