ProSelect 60 cps DuoLife

ProSelect 60 cps DuoLife

DETOX678

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
135,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

ProSelect supliment alimentar cu un conținut mare de polifenoli, alcaloizi oxindolinici, taninuri, steroli și acetogenini. ProSelect contribuie la lupta împotriva radicalilor liberi și creșterea nivelului de antioxidanți din sânge. Contribuie la eliminarea toxinelor și sprijină funcționarea ficatului.

ProSelect® conține formula înregistrată ProSelect®, combinație de ingrediente naturale atent selecționate, menite să sprijine sistemul imunitar și pe cel nervos.

Extractul din gheara pisicii (vilcacora) stimulează imunitatea și asigură creșterea vitalității organismului. Reglează metabolismul și conferă energie pentru întreaga zi.

Graviola contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și crește nivelul de energie al organismului.

ProSelect® (formulă înregistrată de antioxidanți obținuți dintr-un amestec de fructe și legume, în proporții variabile), datorită componentelor naturale atent selecționate, reprezintă o sursă bogată de substanțe nutritive care stimulează sistemul imunitar. ProSelect® contribuie la eliminarea radicalilor liberi și a toxinelor din organism, curăță sângele și redă vitalitatea.

Extractul din reishi – ajută la combaterea oboselii fizice și psihice, influențând starea se spirit și ameliorând efectele stresului. Stimulează sistemul imunitar și echilibrează activitatea hormonală a organismului.

Extractul de Shiitake sprjină în mod semnificativ buna funcționare a sistemului imunitar și contribuie la menținerea aspectului tânăr și a unei stări de spirit pozitive. Este totodată un antioxidant de excepție care neutralizează radicalii liberi și încetinește procesul de îmbătrânire la nivelul pielii.

Extractul din sâmburi de caise, cu un conținut standardizat de amigdalină îmbunătațește funcționarea sistemului imunitar și contribuie la formarea barierei de apărare naturală a organismului.

Prezentare: 60 capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.