Prostaden 30 capsule Rotta Natura

Prostaden 30 capsule Rotta Natura

DETOX107

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
32,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Actiune compexa si completa pentru ingrijirea prostatei. Reda confortul zilnic prin reducerea frecvente urinarilor (mictiunilor) nocturne datorate hiperplaziei benigne de prostata (HPB). Reface dinamica sexuala. Reduce riscul aparitiei cancerului de prostata. Pentru ameliorarea simptomelor cauzate de prostata, este nevoie de ingrijiri speciale.

S-a constata ca Adenomul de prostata are la baza o dereglare hormonala, dar mai sunt implicate si alte elemente cum ar Zincul. O ameliorarea a volumului prostatei s-a observat in cursul suplimentarii dietei cu zinc. Acest lucru, impune folosirea unui produs mult mai complex, ca si compoziie si actiune.

Extractul din Palmier pitic (Saw Palmetto), impreuna cu uleiul de dovleac (Pumpkin), au capacitatea de a inhiba mecanismele responsabile de inmultirea celulelor prostatei din cauze hormonale. Cu toate acestea, este dovedit ca nu intervin in echilibrul hormonal al organismului

Pe de alta parte, acidul folic si licopenul sunt implicate in protejarea prostatei, de actiunea radicalilor liberi ce pot declansa cancerul de prostata. Datorita combinarii bine documentate, a tuturor elementelor din formula Prostaden, acesta se prezinta ca un produs ce ofera o ingrijire completa a prostatei.

Ingrediente: Extract din fructe de Palmier-pitic (Serenoa repens) cu minim 25% acizi grasi 350mg. Extract 4:1 din seminte de Dovleac 100mg. Extract din fructe de Tomate cu minim 5% Licopen 100 mg. Extract 4:1 din radacini de Urzica 60mg. Gluconat de Zinc (cu 13,56% Zinc) 36,88mg.

Mod de administrare: 1 capsula/zi.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.