PUDRA DE OVAZ ECOLOGICA -200g

PUDRA DE OVAZ ECOLOGICA -200g

DETOX509

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
31,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

 Pulberea de ovaz verde, bogata in vitamine, minerale, enzime dar si fibre, asigura ,prin absorbtia rapida cat si metabolizarea sa eficienta, la doar cateva minute dupa administrare, un plus energie, plus vitalitate

  • Puternic antioxidant, ovazul actioneaza favorabil asupra imunitatii dumneavostra, favorizand regenerare celulara. Studiile de laborator au punctat asemanarea izbitoare dintre clorofila si hemoglobina umana. Hemoglobina reprezinta molecula din sange cu rol in transportul oxigenului. Scaderea cantitatii acesteia duce la aparitia anemiei. Singura deosebire intre hemoglobina si clorofila consta in aceea ca prima contine fier, iar clorofila magneziu.
    • Are efect de detoxifiere - Antioxidantii, minerale si vitamine de altfel, sunt molecule care impiedica oxidarea alor molecule. Oxidarea presupune generarea de radicali liberi, iar procesul este denumit stiintific "stres oxidativ". Stresul oxidativ este reponsabil de distrugerea (moartea) celulara aberanta, de incetinirea proceselor de refacere celulara (prezente in perioada de convalescenta), de producerea diverselor tipuri de tesuturi metaplaziate (neoplasm) de depuneri aberante de 
    • Este recunoscut pentru beneficiile sale antistres. Remediile fabricate din ovaz au fost utilizate in mod traditional ca tonic nervos. Ovazul pe post de tonic nervos a fost oferit pacientilor pentru tratarea problemelor care implica depresia sau epuizarea nervoasa. Acesta este un remediu potrivit atunci cand ne revenim din efectul tranchilizantelor si al medicamentelor antidepresive. Oferit celor care sufera de insomnie ovazul imbunatateste calitatea somnului deoarece induce un somn odihnitor.

Compozitie: 100% pulbere din ovaz verde.

  •  gras (aparitia placii de aterom). Pentru a echilibra procesul de oxidare organsimul uman necesita un aport ridicat de vitamine si minerale de sursa vegetala.
  • Ofera eneficiile unui ph alcalin - Clorofila, mineralele, vitaminele, bioflavonoidele de provenienta vegetala sunt componente alimentare care cresc ph-ul organismului, fiind clar indicate persoanelor care isi doresc mentinerea unei stari bune de sanatate.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.