Pudra din seminte de armurariu 250g

Pudra din seminte de armurariu 250g

Cod produs: DETOX13
Disponibilitate:Out Of Stock
Adaugă in Wishlist
Cantitate dorita:
8,00 LEI
Adaugă în Coş

Arata cuiva produsul:

Descriere generala

Compozitie:
Pudra de armurariu, obtinuta prin macinarea lenta a semintelor de armurariu pe o moara traditionala cu pietre.
Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este net superioara fainii macinate industrial.
Foarte bogata in substante flavonoide denumite colectiv “silimarina“, care a dovedit in timp proprietati hepatoprotectoare de exceptie din care face parte: silibina (cantitatea cea mai mare), izosilibina, silidianina, silicristina, taxifolina.

Istoric:
Din cele mai vechi timpuri pudra de armurariu a fost cunoscuta ca tratament impotriva hepatitei virale A, B si C, a steatozei (incarcarea grasa a ficatului), a cirozei incipiente, a icterului, a insuficietei / intoxicatiei hepatice. Regenereaza tesutul hepatic; puternic detoxifiant, previne efectele adverse ale medicamentelor. Ajuta la restabilirea organismului in caz de intoxicatie alcoolica, mareste capacitatea de aparare la infectii, adjuvant in caz de dischinezie biliara, si migrene. Se asociaza preventiv cu medicamente potential hepatotoxice. De asemenea, aceasta este un bun galactogog, utilizat de catre femeile care alapteaza.

Mod de utilizare:
Se recomanda minim 4 linguri/zi, se foloseste in cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestecata cu miere. Ideala pentru sportivi, vegetarieni, vegani, dieta paleolitica.


Afectiuni: Ciroza; Migrene; Intoxicatie alcoolica; Insuficienta hepatica; Icter; Hepatita virala; Dischinezie biliara; Steatoza hepatica;

Tip produs: Pulbere;

Caracteristici: 100% natural; Vegetarian; Vegan; Macinare lenta;

Producator: Ollio;