SAMPON TRATAMENT PADUCHI

SAMPON TRATAMENT PADUCHI

DETOX209

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
28,00 lei


 

DESCRIERE: 

Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora, prevenind pediculoza.

Samponul SantaDerm ParasiteS nu contine insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.

Cum se foloseste Samponul Tratament SantaDerm ParasiteS?

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile de mai jos, pas cu pas.

NOTA IMPORTANTA


Paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la produs, deoarece acesta are o actiune care nu e bazata pe utilizarea de substante chimice.

Cu toate acestea, persoanele tratate se pot reinfesta de la indivizi carora nu li s-a administrat tratamentul (de exemplu, la scoala sau la gradinita). In cazul acesta, puteti folosi din nou Samponul SantaDerm ParasiteS, fara niciun risc. Va fi la fel de eficient!


SARCINA SI ALAPTATUL


Nu exista niciun fel de contraindicatie de a folosi produsele SantaDerm ParasiteS in cazul femeilor insarcinate. Cu toate acestea, daca sunteti insarcinata sau alaptati, este recomandat intotdeauna sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inainte sa folositi un produs.

Afectiuni
Caderea parului
Caracteristici
100% natural

Nota Comentarii (0)

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.