Sediphyt 50ml,Plantextrakt

Sediphyt 50ml,Plantextrakt

DETOX138

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
23,00 lei


 

Complex sedativ din plante

Compoziţie: extracte vegetale de: Valeriana (Valeriana officinalis), Hamei (Humulus lupulus), Floarea patimilor (Passiflora incarnata), Roiniţă (Melissa officinalis), Mac californian (Escholtzia californica) şi Ovăz (Avena sativa). Conţine alcool etilic de cereale 60 % vol.

Recomandări:

  • Facilitează adormirea, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi reduce stările de agitaţie.
  • Adjuvant în stări de agitaţie psihică şi în stări de dezechilibru ale sistemului nervos vegetativ ce ajung să genereze insomnie.

Contraindicaţii:

Nu se recomandă administrarea în sarcină. Poate influenţa capacitatea de manipulare a utilajelor şi conducerea autovehiculelor.

Atenţionare:

dacă insomnia persistă peste 3 săptămâni se recomandă consultarea medicului.

Mod de administrare - adulţi şi copii peste 14 ani: 2 ml, cu ajutorul capacului dozator, în puţină apă, seara, cu o jumătate de oră înainte de culcare. Se poate administra şi pe parcursul zilei, la nevoie, pentru liniştire: câte 1ml de 3 ori pe zi.

Afectiuni
Insomnie
Caracteristici
100% natural
Premium
Suplimente
Tip produs
Gemoterapic
Producator
Plantextrakt

Nota Comentarii (0)

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.