Seleniu natural 60 capsule DVR Pharm

Seleniu natural 60 capsule DVR Pharm

DETOX20

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
29,00 lei


 

Seleniul din surse 100% naturale, extrem de asimilabil și fără efecte adverse, este considerat drept unul din cei mai active agenți antioxidanți și antitumorali din lume.

Compoziție
Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 360mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm*: 40mg  *doza zilnică recomandată aduce 80-160mcg Seleniu, reprezentând 145-290%VNR (Valori Nutriționale de Referință).

Mod de administrare
1 capsulă pe zi. Pentru situații speciale, la recomandarea medicului: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi.

Acțiuni
Seleniul susține functionarea normala a sistemului imunitar; contribuie la functionarea normală a glandei tiroide; contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; susține spermatogeneza normală; contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.

Are rol benefic în:

  • reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi ce apar ca urmare a consumului de tutun sau alcool, a expunerii la metale grele sau la alți poluanți
  • funcționarea normală a glandei tiroide, a sistemului imunitar (în special a mecanismelor de apărare antivirală și antitumorală)
  • producerea spermei și a hormonilor sexuali, creșterea normală a părului și a unghiilor.

Precauții și contraindicații
Supradozarea poate produce tulburări gastrointestinale, oboseală și iritabilitate.

Prezentare
Flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.
Notificare nr. AA 7574/13.05.2014

Afectiuni
Imunitate scazuta
Intoxicatii cu metale grele
Stres oxidativ
Tumori
Caracteristici
100% natural
Premium
Tip produs
Capsule
Producator
DVR Pharm

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.