Preventie cancer

Suntem fondatorii conceptului DETOX NUTRI FIT, prin care crestem calitatea vieții prin detoxifiere, nutritie, onco-nutritie si analize non-invazive, cursuri si tabere de detoxifiere. Vrem sa educam oamenii si copiii asupra importantei alimentatiei sănătoase in sănătatea fizica, emotionala si intelectuala.
O nutritie corecta trebuie sa fie înțeleasă ca un stil de viata si nu ca o dieta impusă, stricta si restrictiva. Oamenii trebuie sa înțeleagă beneficiile unei diete sănătoase. Mâncarea trebuie sa fie aleasa intr-un mod armonios. Restrictia calorică trebuie sa se facă fara ca pacientul sa sufere de foame. In curele in care pacientul flamanzeste organismul va avea tendința de a se îngrășa la loc, depășind de multe ori kilogramele inițiale.
Deviza noastră este: Slăbește mâncând!

Conceptul Detox Nutri Fit este alcătuit din 3 pași: detoxifierea organismului, schimbarea dietei cu o nutritie sanatoasa si suplimentarea dietei cu suplimente nutritive fitoterapeutice de top in funcție de deficientele stabilite in clinica noastră. Prevenția si tratamentul tuturor bolilor pornește din farfuria noastră!
Activitatea noastră presupune consultatii individuale de detoxifiere, nutritie si onconutritie, cat si implicarea noastră in proiecte de educatie nutrițională in grădinițe, scoli si instituții.

Cancerul poate fi învins!
Cel mai important factor in tratarea cancerului este nutriția.
"Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul hrana." Hipocrate
Avem un program nutrițional pentru persoanele cu probleme oncologice, care ataca tumorile pe mai multe cai. Atacam celulele tumorale direct, distrugem mantia de fibrina a tumorii, distrugem vasele care alimentează tumora si retrezim limfocitele T killer pentru a reîncepe sa mănânce tumora.
Maladia canceroasa apare întotdeauna pe fondul unor carente cronice de luni si ani de zile de vitamine si minerale. Aceste deficiente le putem descoperi impreuna la clinica printr-un set de analize non-invazive. Deficitul de vitamina D analizat de noi are o importanta majora in stabilirea cauzei declanșării bolii.

Nutriția in companii
Venim in sprijinul companiilor care vor sa se diferențieze de celelalte companii prin dorința de a avea o echipa sanatoasa, stabilă, care sa dea randament fizic si psihic la locul de munca.

Tabara detox
Organizam o tabara de detoxifiere si alcalinizare in perioada, in care dorim sa va învățam tot ce știm si sa dam startul unui nou stil de viata.
Ne detoxifiem intr-un cadru montan, ne alcalinizam, ne hidratăm, învățam sa mancam corect si sănătos. Modulul de onconutritie va ajuta sa preveniți cancerul.
Daca doresti sa faci ceva pentru sănătatea ta, atunci te invitam alături de noi.