Silimarem 1000mg

Silimarem 1000mg

DETOX254

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Ultimele produse in stoc
28,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Ajuta la regenerarea celulelor hepatice si la cresterea capacitatii de detoxifiere a ficatului, contribuind astfel la mentinerea sanatatii si la functionarea normala a acestui organ.

Compozitie:
Extract hidroalcoolic uscat din fructe de Armurariu – (Silybum marianum), corespunzator la 1000 mg fructe de Armurariu - 250 mg, Epikuron (cu un continut de 24 % Fosfatidilcolina) - 100 mg.

Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi, dupa masa, in cure de cel putin 3 luni.

Efecte si caracteristici:
Silimarina, prin actiunea sa antioxidanta, ajuta la protejarea membranelor celulare la nivelul celulelor hepatice impotriva radicalilor liberi si a substantelor hepatotoxice (alcool, substante chimice toxice/tetraclorura de carbon, metale grele). Silimarina intervine in producerea enzimelor implicate in sinteza de proteine, sustinand procesele de  regenerare a celor lezate si de producerea de noi celule hepatice.
Fosfatidilcolina este o substanta vitala pentru celulele organismului. La nastere si in primii trei ani de viata, concentratia de fosfatidilcolina in membranele celulare ajunge la 90%. Ulterior scade si ajunge la numai 10% in cazul persoanelor in varsta.  De aceea, specialistii spun ca un aport constant de fosfatidilcolina ar incetini procesele de degradare celulara. Din fosfatildicolina, organismul sintetizeaza colina, o vitamina din complexul  B, prezenta in fiecare celula a ficatului. Prin urmare, un aport optim de fosfatidilcolina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului – centrul de detoxifiere al organismului. Fara colina, grasimea se acumuleaza in ficat si ii blocheaza functionarea. Persoanele cu deficit de colina prezinta tulburari de functionare a ficatului si a rinichilor. De asemenea, deficitul de fosfatidilcolina conduce la un nivel crescut de colesterol.

Afectiuni
Detoxifiere
Ficat
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.