SULFORAPHANE 60 cps VITAKING

SULFORAPHANE 60 cps VITAKING

DETOX314

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Stoc epuizat
70,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).


 

Descriere Sulforaphane din Broccoli

Sulforaphane (Sulforafanul) din broccoli  consumat regulat  poate oferi o solutie eficienta la problemele digestive, este eficient impotriva ulcerului stomacal. Germenii de broccolli reprezinta solutia eficienta impotriva cancerului stomacal.
Cele mai multe simptome ale ulcerului gastric sunt generate de bacteria Helicobacter pylori, de la aceasata bacterie si pana la ulcerul gastric exista o cale directa. Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasat Helicobacter pylori drept agent cancerigen, care afecteaza milioane de oameni la nivel mondial.

Substanta activa din brocolli, numita Suflorafan sau in limba engleza Sulforaphane, reduce clar nivelul bacteriei Helicobacter pylori. Sulforafanul (Sulforaphane) stimuleaza producerea in intestine a unor enzime care asigura protectie impotriva radicalilor liberi, impotriva substantelor care deterioreaza ADN-ul precum si impotriva inflamatiei, o doza de cateva grame de germeni de broccolli poate fi suficienta pentru ridicarea nivelului de enzime protectoare ale organismului.
Sulforaphane din broccoli  consumat regulat  poate oferi o solutie eficienta la problemele digestive, si este eficient impotriva ulcerului stomacal.

Compozitie:
Concentrat de broccoli (Brassica oleracea var. botrytis) .... 400 mcg;
Alte ingrediente: tarate de orez, gelatina, stearat de magneziu.

Administare:
1 capsula pe zi.
 
Afectiuni
Ulcer gastric
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule
Producator
Vitaking

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.