Talpa Gâștei, 70 capsule, Favisan

Talpa Gâștei, 70 capsule, Favisan

DETOX480

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
19,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Pentru protecția inimii

Efecte:  Este suport pentru funcția cardiacă; ajută inima să lucreze mai bine, asigurând debitul sanguin adecvat corpului; este suport pentru reducerea frecvenței pulsului cardiac; menține elasticitatea arterelor; este suport pentru relaxarea vaselor de sânge; asigura miocardului sângele oxigenat necesar; păstrează tensiunea arterială în limite normale; reduce spasmele; diminuează stările de excitabilitate fizică și senzorială, este suport pentru funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la o diureză normală; îmbunătățește sănătatea aparatului genital feminin.

Recomandări: adjuvant în depresii, anxietate, tahicardie, rampe, dismenoree, frigiditate, menopauză, epilepsie, tiroidă mărită, hipertensiune.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.