Cantar Tanita

Cantar Tanita

DETOX46

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
470,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Tanita BC 730 este un cantar corporal super compact si cu o greutate redusa, fiind o modalitate perfecta de a urmari dieta si programul de fitness.

Masuratorile extinse ale compozitiei corpului ofera informatii esentiale despre progresul si eficienta regimului de viata si a regimului de sanatate.

Potrivit pentru intreaga familie, cantarul corporal Tanita BC 730 poate fi utilizat de oricine cu varsta cuprinsa intre 5 ani si 99 de ani.
O functionalitate suplimentara este adaugata cu modurile "Atlet" si "Invitat".

Cantarele corporale Tanita folosesc analiza impedantei bioelectrice pentru a ajuta la calcularea rezultatelor. Analiza impedantei bioelectrice consta in trimiterea unui curent electric slab si sigur prin corp. Semnalul electric trece liber prin fluidele continute in tesutul slab, cum ar fi muschiul si sangele, dar intalneste rezistenta cand trece prin tesutul gras. Cantarul corporal Tanita monitorizeaza masurarea cu precizie a acestei rezistente si o foloseste pentru a calcula elemente ale compozitiei corpului.

Cu o precizie de 100 g, Tanita BC 730 permite cantarirea si analizarea corporala personalizata pana la greutatea de 150 kg.

Cu cele 9 masuratori ale corpului pe care le efectueaza Tanita BC 730, se contureaza o imagine clara asupra compozitiei corpului.

Potrivit pentru intreaga familie, cantarul Tanita BC 730 ofera o imagine de ansamblu asupra compozitiei corporale personalizate  iar masurarea varstei metabolice ofera imaginea varstei reale a corpului.

Avand functia de memorie, functia de recall pentru 5 persoane si functia de auto-recunoastere permite utilizarea rapida si simpla cu o singura atingere.

Designul compact face ca analizorul corporal sa fie perfect pentru economisirea de spatiu in camera.

Are o functie de recunoastere automata, astfel incat dupa ce v-ati programat detaliile, monitorul va va recunoaste de fiecare data cand calcati.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.