TENSIO 60+30CPS DVR

TENSIO 60+30CPS DVR

DETOX445

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
30,90 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Tensio este un produs 100% natural, care înglobează câteva dintre cele mai eficiente ingrediente pentru sănătatea aparatului cardiovascular. Acestea acționează pe mai multe căi simultan, pentru reglarea în mod natural a tensiunii arteriale.

Acest produs conține ingrediente consacrate în domeniul reglării tensiunii arteriale: extractul de Leonurus cardiaca (puternic hipotensor și coronarodilatator), extractul de păducel (excelent reglator al tensiunii și tonic cardiac), magneziu marin japonez (stabilizează valorile tensiunii arteriale și ritmul cardiac). Împreună, aceste ingrediente, la care se mai adaugă și alte plante medicinale, alcătuiesc un excelent ajutor în lupta cu hipertensiunea arterială, cu tensiunea arterială oscilantă, cu ischemia cardiacă, cu arteriopatiile sau cu tulburările de ritm cardiac.

Compoziție:

 • Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene, extract hidroalcoolic 4:1: 112,5 mg;
 • Magneziu marin japonez: 112,5 mg;
 • Paducel (Crataegus oxyacantha), fructe, extract  4:1: 56,25 mg;
 • Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeină: 56,25 mg;
 • Passiflora (Passiflora incarnata), părți aeriene, pulbere: 56,25 mg;
 • Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 39,375 mg;
 • Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, pulbere: 28,125 mg.

Mod de administrare: Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Tensio poate fi asociat cu succes medicației de sinteză, iar sub îndrumarea medicului specialist, dozele de medicamente chimice anti-hipertensive pot fi reduse considerabil, datorită efectelor sale sinergice. De regulă, o cură durează 60-90 de zile, urmate de 15-21 de zile de pauză, după care administrarea se reia. În perioada de pauză, se poate administra extractul de semințe de țelină, pentru a avea continuitate.

Acțiuni: Susține buna funcționare a sistemului cardiovascular; contribuie la menținerea în limite normale a valorilor colesterolului, trigliceridelor și ale presiunii arteriale; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei; susține funcționarea normală a sistemului nervos.

Are rol benefic în:

 • tensiune arterială oscilantă și hipertensiune arterială
 • ischemie cardiacă, arteriopatii diverse
 • tulburări de ritm cardiac (tahicardie, suflu sistolic)
 • complicațiile vasculare ale diabetului (ca adjuvant)

Precauții și contraindicații: A se administra cu prudență femeilor gravide și care alăptează precum și persoanelor hipotensive.

       

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.