De 70 de ani Terapia Bowen se vrea a fi o tehnica de stimulare a autovindecarii , arătând ca organismul uman se poate reface singur prin relaxare musculară și echilibrare a tensiunilor acumulate.

Experiențele negative , stresul se depozitează în organism sub formă de energie.v

Aceasta energie negativă trebuie ajutata sa se elibereze din corp pentru a nu provoca îmbolnăvirea organismului, eliberare care se produce prin tehnica precisa a terapiei.

Experiența terapeutului este foarte importanta, aceasta garantând eficacitatea terapiei.

Terapia este o tehnica de vindecare prin atingere. Mișcările trebuie sa fie foarte delicate. Pacientul stă îmbrăcat pe toata perioada ședinței.

La atingerea mușchilor și a articulațiilor în puncte bine stabilite , sistemul nervos restartează organismul pornind mecanisme de detoxifiere , de relaxare , de vindecare , de reducere a inflamațiilor din corp,retrezind reflexele organismului ,refăcând legăturile dintre sistemul muscular și cel nervos si reducând procesele degenerative.

Se recomanda si in caz de stres cronic sau oboseală cronică, în recuperarea dupa accidente vasculare, infertilitate, probleme ginecologice , dezechilibre hormonale , afecțiuni ale sistemului digestiv etc.

Terapia Bowen nu are contraindicații.

  • Pret: 100 lei/sedinta
Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.