Ulei de negrilica presat la rece 100ml

Ulei de negrilica presat la rece 100ml

Cod produs: DETOX8
Disponibilitate:Out Of Stock
Adaugă in Wishlist
Cantitate dorita:
33,00 LEI
Adaugă în Coş

Arata cuiva produsul:

Descriere generala

Continut:
100% ulei pur de negrilica (Nigella Stativa) presat la rece, din seminte de negrilica uscate natural, foarte bogat in:
- vitamine: A,B1,B2,B3,B5,B6,E,C,D,F,K;
- minerale: seleniu, cupru, magneziu, calciu, fosfor, zinc, potasiu, fier;
- acizi grasi: oleic, palmitic, linoleic, stearic.

Istoric:
Uleiul de negrilica este folosit în mod traditional pentru a creste capacitatea de aparare a organismului atat la copii, cat si la adulti. Prin componentele sale antioxidante, antiinflamatorii, antitusive, bronhodilatatoare si nutritive, uleiul de negrilica este un supliment foarte util pentru sanatatea aparatului respirator si poate fi un suport optim pentru imunitate atat la copii, cat si la adulti si varstnici.
Mai mult decat atat, numeroase studii, atat de laborator, cat si clinice, arata ca uleiul de negrilica, in special datorita continutului de timoquinona, are un efect antitumoral remarcabil, in foarte multe linii de cancer. Nu intamplator, o afirmatie din Coran spune despre semintele acestei plante ca ele contin un leac pentru orice boala.
Timoquinona este o substanta cu totul speciala, care pe langa efectele antioxidante are si efecte de remodelare epigenetica, efecte care se fac simtite mai ales asupra celulelor tumorale, carora le declansează apoptoza (moartea programata), prin restabilirea functionalitatii lanturilor de semnalizare implicate in acest proces.


Afectiuni: Imunitate scazuta; Tumori;

Tip produs: Uleiuri;

Caracteristici: 100% natural; Presat la rece;

Producator: Ollio;