Ulei Esential Integral de Tamaie 10...

Ulei Esential Integral de Tamaie 10 ml Bionovativ Life

DETOX87

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
58,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 
  • Contribuie la buna funcționare a aparatului reno-urinar, a sistemului nervos și a sistemului osteo-articular.
Compozitie:

Tămâie (Boswellia serrata), ulei esențial 100%.

Mod de administrare:

Se iau câte 3-4 picături, de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Precauții și contraindicații: Nu se va depăși doza indicată și nu se va administra nediluat. Se administrează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. Nu se administrează persoanelor alergice la Tămâie.

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.