ZINC 60TABLETE ARONIA

ZINC 60TABLETE ARONIA

DETOX541

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
46,00 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Capsulele cu Zinc sunt soluția ideală pentru un organism sănătos, puternic și rezistent. Acestea asigură doza zilnică necesară de zinc, un mineral esențial pentru buna funcționare a nervilor, metabolismului și a altor procese vitale.

În plus, zincul contribuie la protejarea imunității, a inimii, creierului, oaselor, părului, pielii și mușchilor, menținându-le sănătoase și rezistente în fața bolilor.

Capsulele vin într-o concentrație sporită de 25 mg și nu conțin zahăr, sare, lactoză sau conservanți. Un flacon conține 60 de capsule, suficiente pentru 2 luni de consum. Ia o capsulă pe zi și bucură-te de beneficiile unui organism puternic și sănătos

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.