ACETIL CISTEINA 30 cps OZONOMED

ACETIL CISTEINA 30 cps OZONOMED

DETOX219

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:
Ultimele produse in stoc
19,70 lei

*Livram international in EUROPA si U.K. (Comenzi telefonice 0770 870 185).

 

Este deosebit de util in bronsite, BPOC, raceala, gripa, pentru fumatori, şi, mai general,in tulburări pulmonare asociate cu acumularea de mucus vascos.Are efect mucolitic, fluidizand secretiile bronsice.

Prin cresterea volumului secretiilor bronsice, acetilcisteina poate accentua reflexul de tuse. Aparitia tusei productive in timpul tratamentului cu acetilcisteina nu trebuie inhibata prin administrarea de antitusive, ci se recomanda cresterea cantitatii de lichide ingerate.

Ajuta la drenarea secretiilor nazale, ale sinusurilor. Imbunatateste respiratia , prin relaxarea musculaturii netede a bronhiilor, ajutand in astmul bronsic (in afara crizelor). Util si in mucoviscidoza, fibroza chistica, emfizem pulmonar.

  • Este extrem de util pentru persoanele care consuma mult paracetamol (acetaminofen), care poate produce leziuni la nivelul ficatului si rinichilor.
  • Util pentru creier si ficat fata de actiunea daunatoare a alcoolului, a tutunului si a drogurilor.
Afectiuni
Bronsita
Imunitate scazuta
Tuse
Caracteristici
100% natural
Tip produs
Capsule
Producator
Medicer

Nota Comentarii (0)

Produse din aceiasi categorie:

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.