Evaluarea stării de sanatate

Factorii de risc pentru sanatate sunt acele actiuni din viata noastra care pot creste probabilitatea de a dezvolta anumite boli.

S–au identificat doua categorii de factori de risc, dintre care unii sunt controlabili, iar altii imposibil de controlat. Printre factorii de risc incontrolabili se numara: istoricul familial axat pentru o anumita boala, sexul, si varsta. Printre factorii de risc controlabili putem enumera alimentatia, activitatea fizica, fumatul, consumul de alcool, folosirea drogurilor ilegale.

Chiar și în absența unor simptome neplăcute sau a unui istoric de boli cronice, Controlul periodic al  trebuie să reprezinte o prioritate pentru orice persoană.

Evaluarea starii de sanatate periodice, este adesea amânata de catre pacienți, cel mai frecvent motiv fiind  lipsa de timp și disponibilitate.

DETOXNUTRIFIT oferă pacienților săi posibilitatea de a beneficia de un bilanț multidisciplinar al stării de sănătate, într-o singură zi, oferind servicii si terapii elaborate, tehnologie si echipamente de ultima generatie cu ajutorul carora starea de sanatate se va imbunatati considerabil.

Impreuna cu pacientul descoperim cauza bolii, evaluam starea de sanatate, descoperim deficientele de vitamine si minerale care au dus la declanșarea bolii, apoi stabilim o schema de tratament naturist fara efecte adverse pentru îmbunătățirea stării de sanatate .

Pachetele de evaluare DETOXNUTRIFIT reunesc combinația optimă de consultații și investigații ce ne ofera un tablou clinic de ansamblu.

Pacientul economistește timp și bani, obține și primește sfaturi avizate din partea colectivului de terapeuti specializati pe diverse probleme cum ar fi: nutritie, fitoterapie etc.

Atunci cand evaluarea indică o bună stare de sănătate, pacientul va fi consiliat pentru a-și menține calitatea actuală a vieții și îndrumat pentru a continua prevenția eficientă.

Propunem pacientului un nou stil de viata, un program nutrițional si încercam sa rezolvam partea emotionala ca a declanșat boala, deoarece intai se imbolnaveste sufletul si apoi trupul.

Annemarie Văduva

Annemarie Văduva

Nutriționist specializat în Onco-Nutriție, Onco-Psiholog

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.