Filtru de apa alcalina ionizata microstructurata Japonia - 5 Ani Garantie

Apa alcalina ionizata microstructurata este produsă cu ajutorul unui dispozitiv medical dezvoltat in Japonia in urma cu 40 de ani.

Peste 30 de ani de studii clinice au demonstrat ca apa alcalina ajuta la curatarea vaselor de sange si a colonului, hidratand celulelele importante, protejand ADN-ul, ajuta la îndepărtarea radicalilor liberi avand un ORP negativ, întărește sistemul imunitar si sporește puterea de auto-vindecare si echilibrare a organismului.

Filtele pastreaza mineralele, apa este alcalină sau cu pH neutru, elimina pesticidele din fructe si legume, este îmbogățită cu oxigen activ si hidrogen activ.

Apa are o putere de oxidoreducere cu un ORP situat intre -250 si -800. Toate apele din comerț au un ORP pozitiv, ceea ce noi demonstram prin masuratori in prezentările nostre, adica oxidează celulele corpului. Apa alcalina ionizata este singura apa care are putere oxidoreducatoare.

Un corp acid este un corp bolnav, noi avem nevoie de alcalinizare pentru a fi sanatosi.

La prezentările noastre demonstram puterea oxigenului activ din apa: testam apa normala si apa alcalina ionizata, iar atunci cand dam foc cu bricheta apei ionizate auzim oxigenul cum arde, lucru care nu se intampla in cazul altei ape.

Un alt test este măsurarea ORP-ului si demonstrarea tehnica a eliminării pesticidelor din rosii. In fata dumneavoastra punem rosii in doua vase de sticla. Intr-un vas punem apa normala, iar in celălalt apa ionizata. In zece minute apa ionizata se colorează in maro-gălbui, semn ca a scos toate pesticidele. Apa normala ramane incoloră.

„Toate celulele normale au nevoie de oxigen. In schimb, celulele canceroase sunt cauzate de respirația celulara defectuoasa, datorata lipsei de oxigen.” Otto Warburg laureat al premiului Nobel pentru medicina.

Corpul uman este format din 70% apa. Consumand apa alcalina ionizata de calitate aducem un aport de oxigen in mod normal in tot organismul fara sa fie nevoie sa recurgem la oxigenarea sângelui intravenos, lucru care duce la spargerea vaselor de sange, sau prin intermediul camerelor hiperbarice care pot fi uneori periculoase.

O apa de calitate este mult mai importanta decât o mâncare de calitate, sau decat o crema scumpa deoarece ne menține un pH neutru usor alcalin.

Îmbătrânirea pielii si formarea ridurilor se datorează procesului de oxidare si a deshidratarii pielii. Consumând apa alcalina ionizata, procesele de oxidare sunt încetinite.

Ce microorganisme pot fi eliminate? Bacterii, viruși, protozoare, ciuperci, alge, drojdii, spori. Apa alcalina ionizata pastreaza mineralele bune si elimina: sulful, clorul, fluorul, mercurul, arsenicul.

Filtrele de apa alcalina ionizata conțin titaniu placat cu platina 99,97% care schimba structura moleculara a apei de la robinet de la 15-20 molecule la 4-6 molecule ceea ce o face mult mai hidratanta, fiind mult mai mici moleculele, corpul putând sa absoarbă astfel mult mai bine apa.

Pielea este astfel hidratata si in straturile inferioare, rezultand prevenirea aparitiei ridurilor care sunt hidratate din interior spre exterior. Acesta hidratare profunda nu poate fi realizata de alte tipuri de apa care nu sunt microstructurate.

Apa alcalina ionizata neutralizează radicalii liberi responabili cu imbatranirea si ridarea organismului, elimina aciditatea din corp, curata colonul in doar 3 luni asa cum prezintă in cartea sa doctorul Hiromi Shinya: „Un colon curat si sănătos este unul dintre precursorii care ajuta la dobândirea unei sănătăți optime. Majoritatea durerilor si a bolilor apar din cauza colonului acid si murdar.” Prin simplul consum de apa alcalina ionizata, intestinul este curatat complet. Prevenim astfel aparitia polipilor si a diverticulilor.

In Japonia aceste filtre se folosesc in spitale si se recomanda apa alcalina ionizata de către doctori pacienților. Se recomanda apa alcalina ionizata in special  femeilor insarcinate pentru a evita grețurile si a favoriza dezvoltarea unui bebeluș sănătos. Apa alcalina ionizata elimina grăsimea depusă si ajuta la pierderea in greutate, datorită echilibrului intern care se restabileste.

Consumul de apa alcalină ionizata ajuta la stabilizarea echilibrului de pH la 7,36. Este important sa menținem nivelul de pH din organism usor alcalin pentru înlesnirea sintezei proteice, funcționarea corecta a sistemului hormonal, dar si pentru maximizarea randamentului.

Atunci cand exista un dezechilibru al pH-ului, organismul scoate minerale cu care sa se alcalinizeze pentru refacerea pH-ului: calciul si magneziul. Acestea sunt extrase din oase si dinti.

In ultimii 10 ani, in principalele centre de antrenament din lume pentru atleți de elita, participanți la Jocurile Olimpice, Palatul Oval Sportiv din Calgary, Institutul Pacific pentru excelenta sportiva din Vancouver si Centrul de Hochei pe gheata al echipei olimpice din Canada, a fost introdusă in planurile de antrenament hidratarea sportivilor cu apa alcalină ionizata .

Atunci cand respiram sau efectuam contracții musculare, corpul produce acid lactic si acid piruvic. Daca consumam apa alcalina putem elimina mult mai repede acizii din țesutul muscular. Recuperarea va fi mai rapida , iar microcicatricele din muschi vor fi reduse. Muschii vor capăta mai multa energie. Mușchii ofera rezultate mai bune atunci cand au un anumit nivel de pH.

Filtrele produc 7 tipuri de apa cu pH neutru si alcalin, au o durata de utilizare de 25 ani si o garantie de 5 ani.

Cititi si articolul despre cele 7 tipuri de apa produse.

Puteti achizitiona filtrul si in rate fara dobanda.

Pentru detalii si informatii va rog sa ma sunati.

L-D 8-22 Tel: 0740.12.16.77

7 Tipuri de apa produse de catre filtru - detalii

Filtrele de apa alcalina ionizata au fost concepute pentru a oferi o apă cu o mare putere antioxidantă ce ajută celulele corpului să lupte cu radicalii liberi. Radicalii liberi sunt răspunzători cu îmbătrânirea organismului si producerea ridurilor.

Apa alcalina ionizata conține minerale precum calciu, sodiu, potasiu și magneziu. Spre deosebire de alte sisteme de filtrare, aceste filtre japoneze de o calitate net superioara păstrează mineralele intacte după filtrare.

Apa alcalina ionizata poate fi folosită pentru băut, pentru gătit, pentru înfrumusețare, în tratamente cosmetice, in sterilizarea suprafețelor de lucru din cabinetele stomatologice, pentru plante, pentru bebeluși , pentru femei însărcinate , pentru curățarea colonului, pentru îndepărtarea petelor greu de îndepărtat de pe haine, închide rănile în piciorul diabeticului ,scoate pesticidele, nitrații și nitriții din fructe și legume, dacă le ținem 10 minute în apă. 

Filtrele de apa alcalina ionizata produc 7 tipuri de apă prin simpla apăsare a unui buton:

  • Apă  purificată ph neutru 7.0
  • Apă  ph 8,5
  • Apă  ph 9
  • Apă  ph 9,5
  • Apă  superalcalină ph 11,5 elimina pesticidele din fructe si legume
  • Apă  ph 6 pentru ten
  • Apă Super Acidă ph 2,5 (rani, eczme, piciorul diabeticului, dezinfectie podele, capace wc )

Apa alcalina ionizata este mult mai hidratantă decât orice alta apă deoarece este micro -structurată în grupări moleculare de 4-6 molecule, față de orice alta apa care nu este microstructurata si  care are 15-20 de molecule. Menține pielea frumoasă, iar părul nu se mai usucă, nu se mai despica, clorul fiind eliminat.

Fiind mai mici moleculele hidrateaza straturile profunde ale pielii, prevenind aparitia ridurilor din interior catre exterior. 

Filtrele de apa alcalina elimină microorganismele, bacteriile, virușii , protozoarele, ciupercile, sporii, clorul care distruge microbiomul stomacului, mercurul, arsenicul si sulful.

Apa alcalina ionizata conține hidrogen activ care are o mare putere curativă.

Un colon sănătos și curat ajută la mentinerea sanatatii. Majoritatea bolilor se datorează acidității si a unui intestin gros murdar.

Consumăm zilnic băuturi și mâncaruri acide care ne fac acizi , dar putem neutraliza aciditatea cu numai un pahar de apă alcalina ionizata dimineața pe stomacul gol. 

Apa ionizata atenuează dermatita atopică aflată într-un stadiu avansat.

Apa super acida a fost folosită pentru atenuarea cangrenei în extremitățile inferioare cauzate de diabet. 

Multe spitale din Japonia au început să folosească apa alcalina ionizata pentru terapie: Kyowa Hospital, Institutul Medicinal Kitari, Spitalul Universitar din Showa, Spitalul amanți Teishin, Spitalul Meiseki, Cokegiul de medică Nara, Iida Hospital Nagano, Spitalul Hamabatake.

5 ani GARANTIE - Această garanție nu este oferită de nici un alt fabricant. Utilizarea aparatului este de minimum 25 de ani.

Dimensiuni: 26 cm lățime ,34 cm înălțime, 17 cm adâncime

În zece ani o familie plătește minimum 20.000 euro pentru consumul apei. Nimeni nu calculează cați bani cheltuie pentru a cumpara apă zilnic. Cumpărați un filtru de apă și faceți o economie care vă va permite sa mergeți in concedii cu banii economisiți. În plus nu o să mai cărați baxuri de apă și o să aveți apă în permanență la orice ora din zi si din noapte.

Puteti achizitiona filtrele si in rate fara dobanda.

Pentru comenzi si detalii va rog sa ma contactati:

Tel: 0740.12.16.77 

Program:  L-D  8-22

Solicita oferta!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.