IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI


SC DETOXNUTRIFIT SRL (denumita in continuare “detoxnutrifit.ro”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub numarul  J40/4753/2018, cod fiscal 39149548; telefon 0770.962.750, email: office@detoxnutrifit.ro; DPO:  dpo@detoxnutrifit.ro
Site - prin Site se va intelege domeniul www.detoxnutrifit.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

SC DETOXNUTRIFIT SRL, sediul social situat in Bucuresti, Str. Brailita, Nr.20, Sector 3, identificata cu J40/4753/2018 si avand CUI 39149548 contul nr. RO 07 INGB 0000 9999 0809 8830,  telefon  : 0770962750.

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

  • oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis, de catre detoxnutrifit.ro, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al detoxnutrifit.ro, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;

SERVICIU - serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.
MEMBRU - Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre detoxnutrifit.ro (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre detoxnutrifit.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CLIENT - Persoana fizica care a plasat cel putin o comanda pe site.
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

DREPTURI DE MARCA

Numele DETOXNUTRIFIT, DETOXNUTRIFIT.RO si logo-ul Detoxnutrifit sunt marci brevetate si inregistrate OSIM de catre SC DETOXNUTRIFIT SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC DETOXNUTRIFIT SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0770.962.750 sau pe email la office@detoxnutrifit.ro.
Orice conflict apărut între SC DETOXNUTRIFIT SRL și clienții sai se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. SC DETOXNUTRIFIT SRL se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 20 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
In cazul in care nu este posibilă concilierea amiabilă se vor aplica prevederile legale romanesti in vigoare  din acest domeniu, urmand ca solutionarea litigiilor aparute sa fie in compententa instantelor romanesti.

S.C. DETOXNUTRIFIT S.R.L nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste continutul prospectelor produselor comercializate pe site-ul propriu.

Responsabilitatea inscriptionarii ambalajului si/sau a prospectelor produselor apartine in exclusivitate producatorilor si/sau detinatorilor certificatelor de notificare IBA- Bucuresti, conform legislatiei in vigoare.

Intregul continut de pe acest site web, referitor la produsele de pe site(sau care au o natura similara),medicamente, suplimente,vitamine , etc sau sfaturi ,nu au drept scop utilizare pentru diagnosticare, tratament ,vindecare sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli. Informatiile furnizate pe acest site si pe aceasta pagina, sau pe alte subpagini ale siteului, nu reprezinta indicatii medicale sau sfaturi  si nu trebuie folosite in locul indicatiilor si sfaturilor medicilor dumneavoastra, farmacistilor sau al altor specialisti din domeniul medical. Daca credeti ca aveti o problema medicala, va rugam sa luati legatura cu doctorul dumneavoastra, in legatura cu orice medicament sau supliment , sau indicatie. Va rugam sa cititi intotdeauna eticheta si sa urmati instructiunile care vin impreuna cu produsul, inainte de a-l utiliza sau consuma.Nu ne asumam nicio raspundere pentru nerespectarea indicatiilor de mai sus.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele de mai sus.

LITIGII

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre DETOXNUTRIFIT.RO Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.
Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si DETOXNUTRIFIT.RO se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

GARANTIA DE CONFORMITATE

SC DETOXNUTRIFIT SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.
Produsele comercializate pe site-ul www.detoxnutrifit.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.
Toate produsele comercializate de catre detoxnutrifit.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

DISPOZITII FINALE

In limita prevederilor Termeni si Conditii, DETOXNUTRIFIT.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
DETOXNUTRIFIT.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

RETURNARI

conform legii la suplimente alimentare nu se efectuează retur

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

1. Date de contact
2. Generalitati
3. Ce informatii colectam de la dvs
4. Cand si cum este folosita informatia
5. Cum protejam noi informatia
6. Cine are acces la informatia colectata de la dvs
7. Cum se pot corecta erorile
8. Partajarea informatiilor catre terti

1. DATE DE CONTACT

Siteul web https://www.DETOXNUTRIFIT.ro/ apartine si este administrat de catre sc DETOXNUTRIFIT srl, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:
telefonic: ☎ 0770.962.750/
e-mail: ✉ office@detoxnutrifit.ro
la adresa: Bucuresti, Str. Brailita, Nr.20, Sector 3
Date fiscale: SC DETOXNUTRIFIT SRL ÷ J40/4753/2018  si CUI 39149548 contul nr. RO 07  INGB 0000 9999 0809 8830 
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 ÷ http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

2. GENERALITATI

Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dvs., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email : ✉ office@detoxnutrifit.ro

3. CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DE LA DVS

DETOX NUTRI FIT colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati: direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile DETOX NUTRI FIT, precum si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:
Atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de DETOX NUTRI FIT, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita.

Informatie din raportul de trafic al serverului:
Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. DETOX NUTRI FIT, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Cookieuri:

In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, DETOX NUTRI FIT poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs.. Cookieurile sunt fisiere de tip ?.txt?, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.

Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi DETOX NUTRI FIT face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, DETOX NUTRI FIT nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.
Detalii despre politica de cookiuri regasiti aici (legătura spre pagina de politici de cookiuri)

4. CUM SI CAND ESTE FOLOSITA INFORMATIA

DETOX NUTRI FIT foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:
Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. in vederea executarii eventualelor contracte intre dvs. si sociatatea noastra in urma folosirii de catre dvs. a serviciilor de achizitie online dezvoltate de noi.
Informatia colectata din raportul de trafic al serverului DETOX NUTRI FIT: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. DETOX NUTRI FIT colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.;
Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: DETOX NUTRI FIT foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum au fost ele definite mai sus) ne permit sa salvam parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.;

5. CUM PROTEJAM NOI INFORMATIA COLECTATA DE LA DVS

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. DETOXNUTRIFIT  nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.
DETOXNUTRIFIT nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de DETOX NUTRI FIT la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de DETOX NUTRI FIT.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, DETOX NUTRI FIT nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6. CINE ARE ACCES LA INFORMATIA COLECTATA DE LA DVS.

Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, DETOX NUTRI FIT nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
In acelasi timp insa, DETOX NUTRI FIT poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor DETOX NUTRI FIT.
In concluzie, atunci cand accesati siteurile DETOX NUTRI FIT si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor DETOX NUTRI FIT, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.
De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.
Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. DETOX NUTRI FIT nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

7. CUM PUTEM CORECTA ERORILE DIN DATELE COLECTATE DE LA DVS.

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

8. PARTAJAREA INFORMATIILOR CATRE TERTI

Siteurile DETOX NUTRI FIT pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. In masura in care acest lucru se va intampla, DETOX NUTRI FIT va include in acordul sau de confidentialitate linkuri catre acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere.

S.C. DETOXNUTRIFIT S.R.L nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste continutul prospectelor produselor comercializate pe site-ul propriu.

Responsabilitatea inscriptionarii ambalajului si/sau a prospectelor produselor apartine in exclusivitate producatorilor si/sau detinatorilor certificatelor de notificare IBA- Bucuresti, conform legislatiei in vigoare.

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.