Testimoniale

"Multumesc cu recunostinta dlui terapeut Marius Vaduva, un om cu mare disponibilitate sufleteasca si profunde cunostinte in domeniul oncologic si in cel naturist, la cat mai multe vindecari!"

Adrian Olaru - Bucuresti

 

"In anul 2014 am avut o tumoare ovariana maligna. Suntem in anul 2018 si am toate analizele perfecte, markerii tumorali au scazut la nivel normal, ma simt foarte bine, am energie."
Annemarie - Bucuresti


"M-am luptat 10 ani cu o bacterie intraspitaliceasca, cu perfuzii lunare cu antibiotic iar rezolvarea a venit printr-un tratament naturist antibacterian pentru care multumesc Clinicii Detox Nutri Fit."
Valentin

"In urma diagnosticării rapide si eficiente la Clinica Detox Nutri Fit am folosit suplimentele recomandate si am vazut rezultate dupa numai o saptamana. Am fost diagnosticata cu intoleranta la gluten (boala celiacă) prin analize non-invazive.”
Monica Grigoras - Bucuresti

"Dupa numai câteva zile de tratament naturist mi-a scazut glicemia si au disparut simptomele de diabet. Pofta de dulce a fost redusa. Acum nu mai mananc continuu. Produsele Detox Nutri Fit au rezultate imediate, daca sunt luate conform recomandărilor.“
Vasile Grigoras - Bucuresti


"Am fost diagnosticat cu ileita (inflamarea intestinului subtire), produsele Detox Nutri Fit ma ajuta sa tratez aceasta afectiune astfel incat durerile au disparut!"
Marius - Bucuresti​