Clinica si metoda Detox Nutri Fit au luat fiinta din nevoia de trai a sotiei mele diagnosticata cu cancer ,din pasiunea ei fata de nutritie si din pasiunea mea fata de plante.

Nu puteam concepe sa o pierd. Odata cu vindecarea ei mi-am dorit sa ajut si alti oameni.

Am publicat doua carti ,,Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit” in care ajutam pacientii oncologici sa afle ce trebuie sa faca dupa iesirea din spital sau in momentul diagnosticarii.

Micul meu cabinet de fitoterapie , a devenit in cativa ani o adevarata clinica de sanatate din dorinta de a da mai departe cunostiintele noastre in domeniu pentru a preveni cancerul, diabetul , scleroza in placi, osteoporoza si infecțiile, eliminarea metalelor grele pe cale naturală, prin schimbarea stilului de viata,prin  detoxifiere, nutritie si fitoterapie.

Tinem cursuri online live in care incercam sa ajutam pacientii oncologici si sa formam noi Onco-Nutritionisti si Onco-Fitoterapeuti.

Descoperim impreuna cu pacientul cauza bolii, evaluam starea de sanatate, descoperim deficitele de vitamine si minerale care au dus la declanșarea bolii, apoi stabilim o schema de tratament individuala naturista, fara efecte adverse pentru îmbunătățirea stării de sanatate.

Propunem pacientului un nou stil de viata, un program nutrițional si încercam sa rezolvam partea emotionala care a declanșat boala, deoarece intai se imbolnaveste sufletul si apoi trupul. Colaboram cu cei mai buni furnizori de suplimente naturiste, pe care le testam inainte de a le promova pe magazinul online. (efectuam livrari oriunde in tara si in strainatate)

Efectuam analize specifice care nu se practica in sistemul public de sanatate, pentru a completa informatiile bolii ce s-a instalat sau care poate sa se instaleze in corp.

Propriul istoric medical ne-a determinat sa ne specializam in ridicarea imunității organismului pentru a putea face fata cancerului si  unor infectii bacteriene intraspitalicesti.

Am aplicat pe sotia mea protocoalele fitoterapeutice specifice ridicării imunității dupa un diagnostic de cancer si astfel se împlinesc 8 ani de cand analizele ei medicale sunt constant in parametrii normali, analize publicate si in carti, fiind declarata  vindecata de catre doctori.

Am constatat ca primul pas care duce la declanșarea oricărei boli incepe cu deficitul de minerale si vitamine din organism. De aceea, am creat un sistem unic si individualizat de refacere a stării de sanatate, începând cu evaluarea pacientului si determinarea carentelor ce au dus la declanșarea bolii.

Nu consideram ca trebuie sa tratam doar simptomele, ci mai ales cauzele imbolnavirii,  apoi avem in vedere îmbunătățirea starii de sanatate si in restabilirea funcționalității organului afectat.


Efectuam si analize non-invazive pentru copii, pentru a determina un diagnostic timpuriu de ADHD, deficitele de vitamine si minerale ce influentează randamentul scolar si comportamentul social.

Organizam cure de detoxifiere si tabere detox in mediul montan pentru persoane fizice si companii.

In familia DETOX NUTRI FIT avem credinta, nadejde si dragoste. Suntem binecuvantati sa ne ajutam unii pe altii si impreuna sa ducem povestea mai departe.

Sanatate multa !

Clinica DETOX NUTRI FIT 

Marius Văduva

Marius Văduva

Onco-Fitoterapeut, Onco-Nutritionist, Onco-Terapeut

Annemarie Văduva

Annemarie Văduva

Onco-Nutriționist

Programeaza-te acum!

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.